fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE VILLA MED GOD BELIGGENHED NÆR BYEN

Del bolig

På Tjørnevænget 3 venter jeres fremtidige hjem, hvor vi i dag har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne fine murstensvilla fra 1962, der viser sig frem med moderne løsninger og en grøn, lukket have, der afrundes af levende hegn.

Her får I attraktiv adresse med en skøn bolig, som sætter rammerne for jeres familieliv. Her fås et samlet areal på 156 kvadratmeter, hvoraf de 78 kvadratmeter udspiller sig i kælderplan med egen indgang og tre store disponible rum samt et godt og funktionelt vaskerum. De resterende 78 kvadratmeter udspiller sig i stueetagen, hvor hoveddøren findes ved den store terrasse, der åbner ind til entréen. Videre herfra findes det tidsløse og opdaterede køkken der tilbyder alle de hårde hvidevarer, der gør hverdagen ekstra bekvem. Badeværelset er som køkkenet opdateret og fremstår lyst og indbydende med hvide fliser på væggene. Her finder I både separat bruseniche, udluftningsvindue og gode badeværelsesmøbler. I finder to gode værelser med fin plads til seng og opbevaring samt en stor stue, der er hjemmets samlingspunkt, og tilbyder fornuftig plads til at etablere separat opholds- og spisestue. Afslutningsvist venter den charmerende udestue fra 2015 med udsigt over havegrunden, hvor børnene kan tumle rundt i græsset. Som en bonus er der tilmed både carport, isoleret værksted/skur og udhus. Selve huset henvender sig til børnefamilien eller parret, der ønsker god plads med en attraktiv adresse.

I kommer til at bo ud til marker, og de landlige omgivelser lader jer alligevel være tæt på både skole og idrætscenter, som I kan nå på en lille cykeltur på kun 1,8 km på sikker cykelsti hele vejen, samt flere gode indkøbsmuligheder - ikke mere end 2,5 kilometer væk. Vender I næsen mod det foretagsomme byliv, kan I nå både Aarhus og Randers på under en halv time, så I får det bedste fra to verdener med nem adgang til landlig idyl og et driftigt storbyliv. I Følle by er der en aktiv borgerforening og mulighed for billig bådplads ved Følle Bund.

Velkommen hjem!


Tjørnevænget 3, 8410 Rønde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
78
Grund:
1041
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter