fbpx
Plantegning Zoom

LYST OG IDYLLISK FRITIDSHUS MED SOLRIG HAVE NÆR VAND, HAVN OG INDKØB

Del bolig

I fredfyldte, naturskønne omgivelser med kun 650 meter til vand og havn ligger en idyllisk sommerperle, der kan komme til at danne ideelle rammer om jeres fremtidige familieferier. På grunden udfolder sig en naturskøn, ugeneret have, og her emmer af charme og idyl. Helt klart et kig værd!


Det velholdte fritidshus er opført i 1962, og her får den fine, røde træfacade og de hvide indrammede vinduer en til at associere til Emil fra Lønneberg universet. På den store, naturskønne grund er der skabt ideelle rammer for alle sommeraktiviteterne. Haven indbyder nemlig både til Kongespillet, fodboldkamp eller ren afslapning. Omkring huset forefindes også gode terrassespots, der giver anledning til bare at læne sig tilbage og nyde tilværelsen.


Udendørs er også en garage og et lyst anneks, der giver god plads til overnattende gæster.


Indendørs kan I se frem til en lys atmosfære og en god loftshøjde. Her kan I samles i det store køkken-alrum, hvor tilværelsen prydes af et fint loft til kip, der er med til at indfri en masse sommerhuscharme. Herfra kan I to steder åbne døren ud til den solrige have, hvilket kun forstørrer rummet i de varmere måneder.


I køkkenet møder I klassiske, hvide og velholdte elementer, mens de sprossede vinduer giver jer en grøn udsigt over madlavningen.


De resterende kvadratmeter udfolder sig på en lysfyldt stue, der tilmed kan indrettes som værelse, hvis hele familien skal være med. Hertil er et godt værelse og et lyst badeværelse.


Sommerhuset er beliggende i fredelige, naturskønne omgivelser 650 m. vand og Kindvigs hyggelige lystbådehavn. Her kan I nyde en forfriskende dukkert fra badebroen, mens havnen tilmed indbyder til gode gåture og en god kop kaffe. Tager I bilen, kan I nå den lokale købmand på bare fem minutter. Mern midtby tilbyder også frugtplantage, mens Ådalen danner rammerne for en lokal naturperle midt i byen. Det naturskønne område omkring fritidsboligen indbyder til et hav af gode gåture, og snupper I bilen, kan I nå Køge på små 50 minutter.


Vi glæder os til at vise området og sommerboligen frem for jer!

Tjørnevænget 2, 4735 Mern
Pris:
970.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
59
Grund:
1219
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
1.161 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter