fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET VILLA MED POTENTIALE - 10 MINUTTER FRA SKOLE OG INDKØB

Del bolig

Velindrettet villa med potentiale – 10 minutter fra skole og indkøb

Små seks kilometer fra hyggelige Kalundborg, der ligger smukt ud til Kalundborg Fjord på Vestsjælland med alle de hverdagsfaciliteter, man kunne drømme om, samt med egen togstation og med direkte færgeforbindelse til skønne Samsø, kan I få fingrene i jeres nye hus på Tingvejen 22.

Villaen ligger i et lille trygt lokalsamfund i Ubberup med søde naboer, ro og fred. Herfra tager det omkring otte minutter at cykle til nabolandsbyen Spangsbo, der klæder jer godt på til den nye dagligdag i form af Tømmerup Skole og Hal, Naturbørnehaven Kløvergården, en Fri- og Efterskole, en lokal Dagli'Brugsen, Kalundborg BMX-bane og naturområdet Loch Ness.

Ja, med den velassorterede nabolandsby og Kalundborgs mange aktiviteter og faciliteter inden for rækkevidde kommer I ikke til at savne noget, selvom jeres nye tilværelse først og fremmest er præget af fredfyldt idyl.

På adressen mødes I af et fint, gammelt hus, der kan dateres helt tilbage til år 1880, men senest gennemgik en ombygning i 2006. I overtager således et sundt hus med mange gode kvaliteter. Potentialet er stort, og I får her en enestående mulighed for at sætte jeres eget præg, slippe den indre håndværker og indretningsarkitekt løs samt foretage den sidste finish i boligen, så den i sidste ende fremtræder knivskarp.

Villaen fremviser en rigtig god planløsning, og med 131 boligkvadratmeter er der plads nok til såvel enkeltpersonen som førstegangskøberne, parret eller den lille børnefamilie. Stueetagen byder på indgang via et stort bryggers med gode indretnings- og opbevaringsmuligheder, inden der er adgang til et lyst flisebadeværelse med brus, et åbent køkken-alrum i rigtig hyggelig stil med udgang til haven samt en dejlig stue med brændeovn og endnu en haveudgang.

1. salen viser op til en indbydende repos med fantastiske ovenlysvinduer, trægulv og god plads til at etablere kontor eller multirum. Fra reposen kan I tilgå et mindre depotrum samt to store og pæne værelser med god plads.

Alt i alt en villa fyldt med gode muligheder – tilmed på en rigtig fin beliggenhed, der gør hverdagen nem og enkel.

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk


Tingvejen 22, 4400 Kalundborg
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
131
Grund:
1117
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1880
Ejerudgift pr. md.
1.918 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter