fbpx
Plantegning Zoom

FLOT ISTANDSAT 50’ER-VILLA

Del bolig

Jeres nye boligkapitel kan nu udspille sig på Tingvej 3 i Vestbjerg – her udbyder vi en 50’er-villa i ét plan, som byder på et flot og stilrent indre, der uden tvivl vil tiltale selv de stilbevidste købere. Vil I med indenfor på en fremvisning?

På adressen møder I den store by-matrikel på intet mindre end 1.225 kvadratmeter, og den viser sig først og fremmest med en stor indkørsel, der fører direkte hen til garagen, der evt. kan anvendes som værksted til familiens handymand. Herfra er der fri adgang til resten af den dejlige, grønne have, som breder sig ud hele vejen omkring huset – og det betyder selvfølgelig også, at den har sol fra morgen til aften.

Boligen fordeler sig over 110 kvadratmeter, og så snart I træder indenfor, vil I bemærke den hyggelige og hjemlige atmosfære. Boligen fremstår moderne og prydes af elegante, minimalistiske materialer såvel som strømlinet interiør, og her er både plads til samvær og privatliv. Planløsningen byder på et stort opholdsrum, som udgør hjemmets omdrejningspunkt – det strækker sig på tværs af ejendommen og samler stuen, spisestuen og det lækre køkken med alt i hårde hvidevarer. Boligen råder også over to gode værelser, et bryggers, et disponibelt rum og et rummeligt badeværelse.

I bosætter jer i rolige og trygge Vestbjerg, og det her nabolag er utrolig familievenligt. Adressen placerer jer nemlig i gåafstand fra Vestbjerg Skole, og ved siden af ligger de grønne sportsområder, som hører til byens idrætsforening. I Vestbjerg bliver der bliver årligt afholdt fællesarrangementer – ligesom i får gode og venlige naboer. Som prikken over i’et ligger Vestbjerg lige for foden af Hammer Bakker med skovklædte bakkepartier og et rigt dyreliv. Man er desuden tæt på busstoppested, og der er ikke mere end 8 km til Aalborg og 1 km til motorvej.


Tingvej 3, 9380 Vestbjerg
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
1225
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
2.180 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter