fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE STUELEJLIGHED FRA 2015 MED SOLRIG ALTAN OG GODT NÆROMRÅDE!

Del bolig

Beliggenheden fås ikke bedre i Gladsaxe end på Tinghøjvej; her bosætter man sig nemlig på en adresse, der er både rolig og central på en og samme tid. I nummer 49B byder vi nu indenfor i en komplet indflytningsklar lejlighed fra 2015 – bolig og beliggenhed går med andre ord hånd i hånd.

Ja, lejligheden ligger i en nyere ejendom, og placeringen i stueetagen gør hjemmet velegnet til en bred målgruppe; alligevel ligger etagen så højt, at privatlivets fred er sikret, og der er endda også altan. Lyder det ikke meget rart?

Lejligheden prydes af en moderne og minimalistisk indretning fra start til slut, og samtidig sikrer de store vinduespartier, at dagslys aldrig bliver en mangelvare. I forlængelse af entréen venter boligens omdrejningspunkt – nemlig opholdsrummet, som samler køkken, spisestue og stue i ét med direkte udgang til en vestvendt altan, der er fuldstændig uvurderlig. Den er nemlig møblerbar, og den bades i både eftermiddags- og aftensolen på daglig basis. Opholdsrummet er naturligvis også utrolig indretningsvenligt, og samtidig giver det moderne, stilrene køkken ideelle rammer om madlavningen. Planløsningen byder ligeledes på et godt soveværelse med skabsplads samt et lækkert badeværelse med bl.a. væghængt toilet og glasafskærmet bruseniche. Som prikken over i’et råder ejendommen over et hyggeligt gårdmiljø, hvor naboer hurtigt forvandles til venner - tilmed depotrum i kælderen som tilhører lejligheden. Der er også cykelrum i kælderen og P plads foran lejligheden

Med denne beliggenhed har man alt, hvad man har brug for. Buddinge Centret ligger få hundrede meter fra lejligheden og er klar til at tilfredsstille dine behov, om det er dagligvarebutikker, du skal bruge eller specialforretninger. Søborg Hovedgade kan give dig resten, hvis du skulle mangle noget – bl.a. gode busforbindelser, hvis bilen eller cyklen skal blive hjemme. Der er er også kun 900 meter til Buddinge S-togstation, som på kun 27 minutter kører til Københavns Hovedbanegård.

Tinghøjvej 49B, st. mf., 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
65
Værelser:
2
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2015
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter