fbpx
Plantegning Zoom

LANDEJENDOM TIL STORFAMILIE / MULIGHED FOR 2 FAMILIER / BOFÆLLESSKAB

Del bolig

Er I til åbne marker og natur på en stor grund, med 2 huse og en lille sø, så er stedet her.  Ejendommen ligger for enden af en blind vej. Ved ankomst til ejendommen møder man en stor lade og længere inde på grunden finder man, til venstre, et ældre hus der er gennem renoveret og fremstår i meget god stand. Men ikke godkendt til beboelse. Til højre finder man et nyere træhus fra 2004 på 218 m2 og med en 40 m2 dobbelt garage.

Træhuset indeholder i grundplan entre/fordelingsgang hvorfra der er adgang til køkken og til en stor stue med brændeovn. Fra køkkenet er der adgang til et stort bryggers og videre derfra ud i garagen. Fra entreen/fordelingsgangen er der også adgang til badeværelse med karbad og bruseniche. Endelig er der yderligere 3 værelser i stueplan. På 1. sal er der stor stue også med brændeovn og et stort værelse.

Det andet hus indeholder et bryggers, hvorfra man går ind på badeværelset, med bruseniche. Ligeledes går man også videre ind i det flotte køkken alrum og stue. For enden af stuen er der et værelse/kontor. På 1. sal er der en fantastisk stue med flot udsigt fra den skønne kvist og et værelse i begge ender.

Begge huse opvarmes af et pillefyr som står i garagen og i træhuset er der 2 brændeovne samt varmepumpe med varmegenvinding.

Der er ca 4 km til Tølløse og ca. 5 km til Hvalsø. I begge byer er der gode indkøbsmuligheder og mange fritidsaktiviteter, ligesom der er gode tog- forbindelser til København.

Det er en ejendom der er svær at beskrive i alle dens detaljer, og det er kun ved selvsyn at man kan få hele overblikket og fortællinger om den.

Kontakt for en fremvisning.Tingerupvej 130, 4340 Tølløse
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
218
Grund:
5849
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2004
Ejerudgift pr. md.
2.080 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter