fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET 2V’ER I SUPER STAND MED MEGET EFTERTRAGTET ADRESSE, ALTAN OG STORT SOVEVÆRELSE

Del bolig

“Studiekvarteret”, kaldes området omkring Thuresensgade, og det passer perfekt til denne hyggelige toværelses lejlighed, der er som skabt til netop den studerende. Kom med op på første sal og oplev 54 m2 fulde af muligheder i ét af Odense C’s bedste nabolag.

Døren går op og en lang entré tager imod som en fordelingsgang, der giver adgang til alle boligens rum. På højre hånd ligger de på stribe: først køkken, så bad, dernæst soveværelse, og slutteligt er det den store stue med altan, der står for skud. Selv ved første øjekast står det klart, at lejligheden er minimalistisk indrettet med fokus på lyse materialer og mørke kontraster, der tilsammen skaber et helstøbt billede af en bolig i balance.

Køkkenet er velindrettet med alle de nødvendige hårde hvidevarer og rigeligt med opbevaringsplads i over- og underskabene, mens badeværelset med de flotte gulvfliser byder op separat brus og et rigtig godt vaskemøbel. Samtidig står intet i vejen for virkelig at brede sig ud på det store soveværelse, der både kan rumme dobbeltseng, skabsplads og et lille skrivebord, mens morgensolen titter frem gennem den franske altans store ruder. Slutteligt kan intet underminere stuen, der snildt fungerer som opholdsafdeling og spiserum i ét, og hvor den nordvendte altan ligger som et dejligt uderum, som holder den lave temperatur, når solen er ulideligt varm i sommerens varmeste perioder.

Ja, lejligheden har virkelig meget at byde på, og når det så kombineres med den studerendes hverdag, er harmonien skabt. På under et kvarters lavintens cykeltur kan selv den mest morgentrætte komme til SDU, og når fredagen rammer, er der endnu kortere til midtbyen og Boogies dansegulv. Når tømmermændene så kommer snigende om søndagen, er det fantastisk at have pizzeriaer, take-away og flere dagligvarebutikker lige om hjørnet, så man kan tanke op på cola og pomfritter til den helt store guldmedalje, og skal alkohollen for alvor fordrives fra kroppen, er det måske en løbetur i Munkedammen eller langs åen, der skal til.

Velkommen.


Thuresensgade 9A, 1. mf., 5000 Odense C
Pris:
1.400.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
54
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
2.062 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter