fbpx
Plantegning Zoom

UNIK MULIGHED FOR AT BYGGE DRØMMEHUSET PÅ FANTASTISK BELIGGENHED

Del bolig

Byg drømmeboligen i det attraktive og børnevenlige Virklund. Her er man tæt på skøn natur og vand, der passer perfekt til den naturelskende og aktive familie. Her ligger man lige op til skoven, få minutters gang til badesøen Thorsø og 15 minutters cykeltur til det populære badeområde, Østre Søbad.


Grunden har tinglyst brugsret til privat fællesareal ved Thorsø. Denne brugsret omfatter endda også retten til at have en båd liggende ved søen. Ydermere byder Virklund på utallige løbe- og mountainbikeruter i alle niveauer. Herudover kan man benytte sig af idrætsfaciliteterne i Virklund Fritidscenter samt blive medlem af Virklund Outdoor.


Grunden er beliggende i gåafstand til Virklund Skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter samt indkøbsmuligheder. Virklund har indkøbsmulighed ved Brugsen, men et nyt og stort indkøbsområde forventes færdigt inden for de næste par år. Derudover er der kort til offentlig transport og blot få minutters kørsel fra Silkeborg centrum.


Her er tale om en yderst attraktiv beliggenhed. Den er både højtbeliggende og tilbagetrukket med udsigt til Thorsø og over de øvrige grunde og naturen.


Kom ud og oplev denne skønne beliggehed, og forudsætningerne for at bygge en ejendom, der er skræddersyet til jeres behov og ønsker. Uanset, om I skal i gang med at bygge en rummelig og praktisk familievilla, eller om I skal bygge et moderne arkitektonisk hjem, hvor I kan nyde tosomheden, så kan I få det præcis, som I vil have det.


Thorsø Skovvej 8, 8600 Silkeborg
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
82
Grund:
690
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
2.430 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter