fbpx
Plantegning Zoom

VILLA NÆR VEJLE FJORD

Del bolig

Beliggende i rolige omgivelser venter en moderniseret og opdateret villa, der viser sig i tre spændende etager. Villaen blev opført i 1932, men dette er på ingen måde til at se, da de indvendige kvadratmeter emmer af selvsikre materialevalg og gennemført funktionalitet.

Lad boligeventyret starte i den 20 kvadratmeter store kælder, der viser sig med vaske- og redskabsrum, hvilket bidrager til ekstra opbevaringsplads. Fra den østlige terrasse tilgås stueetagen, hvor I træder indenfor I det moderne køkken, der er opført i hvide elementer, der på fineste vis afrundes af en lækker træbordplade – der er tilmed opvaskemaskine, der forsøder den travle hverdag.

Overfor køkkenet venter den skønne, rektangulære stue med brændeovn og skønt lysindfald, der bidrager til en let og levende atmosfære. Herfra findes hjemmets badeværelse med separat brus og mørke klinker på gulvet, som står i flot kontrast til de hvide badeværelsesmøbler. Slutteligt nås et godt værelse med egen udgang til terrassen.

De resterende kvadratmeter breder sig på førstesalen, hvor I træder op på en repos og herfra ligger der et disponibel rum på hver side heraf. Dette hjem henvender sig til børnefamilien, eller parret, der sætter en ære i en attraktiv beliggenhed og et velindrettet hus. Derudover skal I ikke koncentrere jer om at holde have, da der er anlagt fliser på hele grunden, hvilket giver jer mere tid til at nyde hinandens selskab.

Med adresse på Teglværksvej 5 kommer I til at bo 2,5 kilometer fra Vejle Centrum, hvor I finder et hav af forskellige butikker, indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Derudover kan I nyde det maritime havnemiljø langs Vejle Fjord. Der er kort afstand til Vejle Station, hvorfor I kommer nemt rundt, og I tilgår nemt Vejlefjordbroen – som en bonus er der få minutter til både skole og daginstitution.

Har denne villa vakt jeres interesse, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Teglværksvej 5, 7100 Vejle
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
70
Grund:
238
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1932
Ejerudgift pr. md.
2.127 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter