fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT HUS MED MASSER AF PLADS FOR ENDEN AF BLIND VEJ

Del bolig

I GEDIGEN FAMILIEVILLA BELIGGENDE I ET BØRNEVENLIGT KVARTER

På Teglmarken 25, med udsigt til Storebæltsbroen, kan børnefamilien allerede nu glæde sig over en flot og velholdt villa med plads til hele familien - ude såvel som inde. Her kan familielivet udfolde sig i fredelige rammer og der er meget let adgang (gåafstand ad lukkede stisystem), til skole, daginstitution, samt tæt til strand og indkøb. Fra ejendommen er der samtidigt få minutters kørsel til motorvejstilkørsel mod København og Odense, så hvad mere kan man ønske sig?

Fra den rolige villavej tårner den røde villa i landskabet og der er tænkt over detaljerne med det hvide stakit, der flot harmonerer med villaens træværk og vinduer. Yderligere er der god plads til familiens bil i carporten, og jeres gæster kan bekvemt parkere i den lange indkørsel. Inden døre fordeler villaen sig i to etagemeter, hvor stue planets store force utvivlsomt er det fantastiske køkken-alrum. Her strømmer lyset ind i hjemmet via de vestvendte vinduespartier, og under madlavningen kan udsigten til haven betragtes. Det lyse køkken indeholder også meget skabs- og bordplads, så I kan sagtens have børnene med i køkkenet. Besøg af familie og venner er heller ikke noget problem, da der i forlængelse af køkkenet kan dækkes op til mange spisende gæster - og her falder blikket hurtigt på den blotlagte murstensvæg, der giver en rå kant i hjemmet. Fra alrummet kan I træde ud på den overdækkede terrasse, der naturligt forlænger sæsonen og på de varmeste sommerdage kan I rykke havemøblerne ud på den åbne del og nyde solens stråler, mens børnene boltrer sig på plænen.

Stueplan indeholder yderligere en entre med trappe til førstesalen, to indretningsvenlige værelser med indbyggede skabe, et praktisk og stilrent bryggers samt et klassisk badeværelse, med gulvvarme med god skabsplads. På førstesalen modtages I af en rummelig opholdsstue, hvorfra udsigten over kvarteret kan betragtes fra sofaen. Udsigten bliver kun bedre ved at træde ud på den store altan og her kan I let indrette jer med café- borde og stole. Derudover giver de skrå vægge en hyggelig atmosfære i rummet, så det er ikke svært at forestille sig en aften med fredagsslik og en god film hele kan samles om. Førstesalens to værelser er også særdeles indretningsvenlige, ligesom stue planets værelser og har ligeledes indbyggede skabe.


Teglmarken 25, 4220 Korsør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
157
Grund:
710
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter