fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STILREN OG INDFLYTNINGSKLAR 2V’ER TÆT PÅ NIVÅ BUGT

Del bolig

I dag har du muligheden for at erhverve en lys og stilren lejlighed, der råder over en veldisponeret planløsning samt er beliggende tæt på vandet.

Ejendommen er opført i 1969 og fremstår indbydende med alle lejlighedernes altaner og det store, grønne fællesareal. Her er således lagt vægt på, at samværet også skal kunne foregå under den åbne himmel i selskab med familie og venner. 

Indendørs venter der dig en rummelig lejlighed på 68 m2 med lyse gulve, der indeholder et værelse, et badeværelse, en mindre gang samt en stue i forlængelse af køkkenet.

På højre side finder du det flotte badeværelse, hvor badekarets front og væggen i badet er opført i forskelligfarvede klinker. Videre i det stilrene køkken harmonerer alle elementer lige fra de grå vægfliser til den rå væg i ‘beton-finish’. Desuden er der som prikken over i’et indrettet en fin spiseplads.

På den anden side af halvvæggen åbner den dejlige stue sig op i fuld format, da lyset strømmer ind via det store vinduesparti og altandøren. Således skal du bare slå fødderne op og læne dig tilbage i sofaen efter en lang dag. Men på de helt varme sommerdage vil den vestvendte altan med garanti lokke dig ud i solen, hvor du kan nyde roen og fordybe dig i det.

Boligens værelse er indretningsvenligt med masser af plads til garderobeskab, dobbeltseng, kontorhjørne etc. Og som en ekstra bonus er der mulighed for at indrette et mindre walk-through closet i gangen, der leder ind i soveværelset. Lyder det ikke godt?

Med dit nye hjem får du alle hverdagens fornødenheder lige rundt om hjørnet med gode handlemuligheder i Netto, Fakta og Irma. Yderligere kan turen til arbejdet foregå fra Humlebæk St., eller I bil, hvor Indre By kan nås på blot 32 minutters kørsel. Nærområdet byder også på gode fritidsoplevelser eksempelvis med gåture langs vandet eller en kold dukkert i bølgen blå.

Vi glæder os til at fremvise boligen for dig.

Teglgårdsvej 613, 3. tv., 3050 Humlebæk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter