fbpx
Plantegning Zoom

LYS CENTRAL 3V NÆR VAND OG SMUK NATUR

Del bolig

LYS CENTRAL 3V NÆR VAND OG SMUK NATUR

Hjertelig velkommen til denne fine lejlighed der udover sin skønne beliggenhed med blot 1,4 km fra vandet byder på en dejlig altan og lyse rum!

På 2.sal træder vi indenfor, hvor de hvide vægge får lidt ekstra kant fra de olivengrønne døre og skabe. Her er der mulighed for opbevaring. I den autentiske stuen er der plads til det hele! Sofahjørne, spiseområde og stadig god en rummelighed til at bevæge sig rundt. Hele rummet står smukt frem af lysindfaldet fra altanen, som med sin intime og hyggelige størrelse tildeler stuen en hjemlig stemning. Inde i det stilrene & nyrenoverede køkken står det matte udtryk elegant i kontrast til den fine tapets murstensvæg og giver helt lyst til at lave mad! Lejlighedens to soveværelser står begge ligeledes strålende frem og er af god størrelse med fin skabsplads! Derudover har lejligheden et nyrenoveret badeværelse med helt særlig separat bruseniche.

Ejendommen er fra 1968, som kan ses på den karakteristiske facade. Tilhørende ejendommen er et pænt grønt gårdmiljø med en stor grøn græsplæne, masser af hyggekroge hvor I kan grille og mulighed for cykelparkering. Derudover kan I let parkere bilen på én af ejendommens p-pladser.

Beliggende centralt i Humlebæk får I kombinationen af et hyggeligt og kulturelt byliv omgivet af vidunderlig natur og en smuk strand! Med gåafstand til Humlebæk St., diverse indkøbsmuligheder, butikker, Humle Bio, samt gode restauranter og caféer ved vandet og i byen får I ikke en meget bedre placering! Derudover finder I masser af skoler, daginstitutioner og gode fritidstilbud i nærområdet. Louisiana Museum of Modern Art der udover sin fantastisk smukke beliggenhed holder flere og spændende kunstudstillinger, som I kan opleve blot 2 km væk . Med den tilhørende café kan I få utrolig lækker mad med afgrøder fra området til at afslutte dagen på bedste vis!

Alt i alt en skøn lejlighed med lyse rum og en dejlig beliggenhed tæt på byliv, natur og vand!
Teglgårdsvej 443, 2. tv., 3050 Humlebæk
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Lejelejlighed
Boligareal:
85
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
4.519 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter