fbpx
Plantegning Zoom

LÆKKER VELHOLDT LEJLIGHED I ROLIGE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til dejlige Humlebæk, hvor en fin ejerlejlighed venter. Med sine 69 kvadratmeter er denne bolig veldisponeret med alt, man behøver fordelt ud på entré, køkken, badeværelse, stue, værelse og en altan. I denne lejlighed hersker hvide elementer og fine trægulve i rummene, hvilket giver en god balance mellem det traditionelle og det moderne.

I bydes indenfor i en dejlig entré, hvor der er plads til alt det praktiske, og vender I blikket mod badeværelset, står det flot med et simpelt design og separat bruseniche. Bevæger I jer ud i køkkenet, bliver I igen konfronteret med modernitet og nyttige elementer. Foruden alle nødvendige køkkenelementer og masser af skabsplads, finder I her vaskemaskine, opvaskemaskine samt plads til spisebord - så det er altså også et køkken, der er skabt til hygge. Det er stuen i den grad også, for her ser I et stort rum med både sofasektion og spisebord - her er der mange muligheder for at indrette, lige præcis som man ønsker. Soveværelset er ligeså et dejligt rum, hvor et lækkert lysindfald med udsyn til fine træer dominerer, og også her er der opbevaringsplads. Som en ekstra luksus er der selvfølgelig altan - denne giver gode muligheder for at nyde aftensolen og at se ind over det tilhørende grønne område udenfor.

Selve ejendommen er bygget i 1965 i et roligt område, hvilket kommer til udtryk ved det store græsareal, bygningens beboere har tilgang til. Her kan I slappe af, dyrke sport eller grille ved borde-bænkesættet - udover dette udendørsareal hører sig parkeringsplads til boligen.

Bevæger I jer ud i området, støder I på adskillige dejlige tilbud, da der i Humlebæk er både slagter og bager bare 11 minutters gang væk - heroppe befinder stationen sig også, så I kan hurtigt tage en smuttur til enten København eller resten af de dejlige områder, der er at finde i Nordsjælland. En stor fordel ved at bo i Humlebæk er da også, de kulturinstitutioner her er at finde som Louisiana og Humle Bio. Her er der altid mulighed for gode oplevelser, og hvis ikke det er kulturen men naturen, der lokker, finder I både stranden og dyreparken Humlebæk Får i gåafstand fra boligen.

Føl jer hjemme!


Teglgårdsvej 315, 1. tv., 3050 Humlebæk
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
69
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
3.645 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter