fbpx
Plantegning Zoom

STEMNINGSFULD EJENDOM MED 3 VÆRELSER, SOLRIG HAVE OG FREDFYLDT BELIGGENHED

Del bolig

Nu udbyder vi et hyggeligt rækkehus med en skøn, landlig beliggenhed, der er placeret tre kilometer vest for Haslev. Boligen, som oprindeligt er fra 1887, byder blandt andet på en stemningsfuld stue med brændeovn, og der er anlagt en enkel have, som vil være nem at holde.

I kan se frem til et køkken med elementer i en tidløs stil og masser af skabsplads; her kan I forberede dagens måltider på en robust bordplade, og en åbning leder jer ind i stuen, der snildt kan indrettes med både spisebord og sofaarrangement. De synlige bjælker i loftet bidrager til en behagelig atmosfære, som vil være rar at komme hjem til, og der er direkte udgang til en sydvendt terrasse, som bliver et hit i sommermånederne. Fra entreen kan I tilgå husets badeværelse; et velholdt rum, der både indeholder en bruseniche og gode opbevaringsmuligheder, og dertil består boligen af to værelser og et stort loftsrum.

Med til ejendommen hører en have, hvor I kan opholde jer, når årstiden tillader det. På terrassen kan I skabe et spændende uderum med blomsterkrukker og havemøbler, hvor I kan slappe af og nyde tilværelsen, og haven vil være nem at holde, da den primært består af en græsplæne. På grunden er der etableret både et skur og et udhus, hvor udehuset både er isoleret og forbundet med el og vand. Ydermere er der god være mulighed for parkering i indkørslen.

Selvom I er kommer på landet og kan glæde jer til en fredelig beliggenhed, er der heller ikke langt til Haslev, hvor I finder alt, hvad I får brug for i hverdagen. Her kan familiens yngste medlemmer gå i skole eller daginstitution, og der er kun fire minutters kørsel til de nærmeste indkøbsmuligheder. Fra byen kan I også benytte den offentlige transport i form af tog, mens I finder en busforbindelse tættere på ejendommen i landsbyen, Teestrup. Haslev er desuden rig på fritidsaktiviteter med blandt andet svømmehal og andre idrætsfaciliteter, ligesom I kan udforske omegnens skove, når I vil have naturen helt tæt på.

Bestil en fremvisning med det samme.


Teestrup Nedenvej 12, 4690 Haslev
Pris:
675.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
76
Grund:
323
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1887
Ejerudgift pr. md.
969 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter