fbpx
Plantegning Zoom

SKØN VILLA MED SUPER GOD PLANLØSNING

Del bolig

En klassisk gulstensvilla står nu klar til jer på Tavlsbjergvej 14, en skøn ejendom, hvor I har mulighed for at sætte jeres personlige præg og skabe et hjem, der lever op til jeres behov, ønsker og stil.

Huset er beliggende på en rolig villavej, hvor I bydes velkommen af en nydelig indkørsel, der leder hen til carporten. Vi bevæger os indenfor, hvor den veldisponerede planløsning breder sig over et plan og gør boligen til det oplagte valg for børnefamilien eller parret. Fra entreen er der adgang til en fordelingsgang, hvor tre rigtig gode værelser med skabsplads ligger. Endvidere er her både gæstetoilet og et badeværelse med badekar og bruseniche, der gør det nemmere for hele familien at blive klar om morgenen. Planløsningen tager os videre til et klassisk, lyst køkken med tilhørende vaskebryggers, der ligger side om side med en stor stue, hvilket giver jer en oplagt mulighed for at vælte væggen, så I kan få det store og åbne leverum, som alle drømmer om. Planløsningen er helt igennem velanlagt, så I får nogle gode, regulære rum, dejlig størrelse leverum, bryggers og både badeværelse og gæstetoilet - det bliver simpelthen ikke bedre, og efter en modernisering vil denne villa med garanti opfylde enhver families boligdrøm.

Til det helt rigtige hus hører naturligvis også en dejlig have, hvilket vi må sige, at I får her. Haven er privat, omkranses af høje træer og anlagt med både grønne arealer og det skønneste terrassemiljø. Herligheden ligger tilmed mod vest, så I kan nyde eftermiddag- og aftensolen. Bedre bliver det ikke.

Jeres nye adresse er Tavlsbjergvej 14, en dejlig beliggenhed, hvor åbne vidder og grønne marker breder sig som nogle af jeres nærmeste naboer. I Hovslund er der Hovslund Børneunivers, som indeholder: Børnehave, SFO og skole samt en Idrætsforening. Her er ligeledes en spejderhytte, en boboerforening, en mindre købmand samt et autoværksted. Der er i øvrigt en god infrastruktur, idet der holder mange busser i Hovslund , der er ikke langt til motorvejen og alle Regional- og IC tog standser i Rødekro. Samtidig er I bare 5 - 10 minutters kørsel fra Rødekro, hvor I ligeledes finder skole, daginstitutioner og handlemuligheder, så I aldrig skal undvære noget i hverdagen. Hvad mere kan man ønske sig?

Velkommen hjem.

Tavlsbjergvej 14, 6230 Rødekro
Pris:
749.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
846
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
1.232 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter