fbpx
Plantegning Zoom

Energioptimeret villa tæt på fjord med mange anvendelsesmuligheder

Del bolig

Velkommen til en dejlig villa fra 1972 i ét plan. I 2019 blev huset renoveret/ombygget, så bebyggelsen er på 181 kvadratmeter og en grundstørrelse på hele 929 kvadratmeter. Det er en velholdt murstensvilla med solcelleanlæg på taget, masser af værelser og en god beliggenhed i forhold til vandet. Varmepumpe, pilleovn og varmeudnyttelse af solceller giver et meget lavt energiforbrug. Salg af solstrøm giver indtægt på 6000 kr. om året.


I husets vestvendte afsnit på hele 51 kvadratmeter er der indrettet nyt badeværelse og grovkøkken. Afsnittet der er isoleret efter BR2018. kan benyttes som en del af huset, men kan også bruges til separat anvendelse, f.eks., liberalt erhverv, udlejning, 2 generationers bolig, gæsteafsnit, gildestue. Mulighederne er mange. I afsnittet er der installeret bi-måler på både EL og vand.

I husets entré bliver det tydeligt, at dette er en lys og velholdt villa. Først og fremmest er det vigtigt at påpege, at I får hele fire værelser, alle med indbygget skabsplads, så på den måde er der plads til hele familien! Samtidig er der mulighed for at have et kontor eller andet, hvis I kun skal bruge to eller tre værelser til soveværelser. Der er indlagt fibernet.


I får et smukt køkken-alrum, der inviterer til hygge Køkkenet fremstår skarpt og praktisk i sort og metal. Der er masser af skabsplads, og så kan man sagtens stå flere og arbejde i køkkenet på samme tid på grund af indretningen. I alrummet er der plads til et bord og nogle stole, hvilket meget nemt udgør et af flere steder, hvor I kan sidde og spise.

Også et praktisk bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og skabsplads følger med, således at I kan ordne de praktiske gøremål herude. Den store stue med pilleovn udgør et areal, hvor der er plads til hele familien. Der kommer et godt lysindfald ind i rummet fra vinduespartier mod vest, syd, øst og fra ovenlys i både stue og køkken, og det gode lys kendetegner rent faktisk boligen hele vejen rundt.

Sidst, men ikke mindst, er der hele to badeværelser med WC, håndvask, brus og gulvvarme.

Herudover får I en frostfri isoleret garage og en sydvestvendt terrasse med masser af plads til at sidde og spise sammen på de hyggelige sommeraftener. Fra grunden er der kig til vandet, ligesom der i kraft af grundens størrelse naturligvis følger en dejligt stor ugeneret have med.


Beliggenheden er heller ikke så ringe med en afstand til Randers Fjord og den lille, hyggelige lystbådehavn midt i Randers Fjord på 1,2 kilometer, svarende til en cykeltur på tre minutter eller en gåtur på 14 minutter.

Der er nem transportvej til en række forskellige større byer såsom Aarhus med en køretid på 50 minutter. Samtidig tager det blot 18 minutter at køre ind til Randers City. Står den på indkøb, kan I køre en tur til Dronningborg, hvor der er flere supermarkeder, på 13 minutter, eller til Dagli' Brugsen i Harridslev på ni minutter. Og skal børnene i institution, kan Mellerup Friskole og Naturbørnehave benyttes, hvilket det kun tager to minutter at cykle hen til eller seks minutter at gå til. Se alt om Mellerup på mellerupby.dk.

Tathøj 6, 8930 Randers NØ
Pris:
1.496.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
181
Grund:
929
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.051 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter