fbpx
Plantegning Zoom

UTROLIG ATTRAKTIV OG HYGGELIG ANDELSVILLA FOR ENDEN AF LUKKET VEJ

Del bolig

Bare små syv kilometer nord for hjertet af Esbjergs hyggelige og historiske havneby, der har alt, hvad man kunne forlange af hverdagen, ligger den hyggelige landsby Tarp, der er kendt for at være et rigtig attraktivt område for både børnefamilier og ældre, der værdsætter trygge rammer, gode stisystemer og grønne rekreative arealer.

Lad jer endelig ikke narre af adressen Tarp Byvej 69H – bare rolig, I kommer til at bo fantastisk stille og fredfyldt, da lige netop denne ejendom holder til helt for enden af et lukket vænge. Her kommer der ikke andre, end dem, der bor her. Denne vej udgøres af en skøn andelsforening med flotte, ensartede ejendomme, hvor I kommer til at flytte ind i et lækkert halvt dobbelthus opført i 1987 med tilhørende privat carport.

Jeres nye hjem råder over to hyggelige etager fordelt over 95 kvadratmeter, og alt syner lyst, indbydende og lækkert – lige til at flytte ind i. Planløsningen er også helt perfekt og tager sin begyndelse nede i stueetagen, hvor entréen byder på god plads. Ved siden af har I det praktiske bryggers med vaskesøjle, håndvask og skabsplads, inden entréen endelig viser jer ind til den flotte stue, der ligger i delvis åben forbindelse med køkkenet lige om hjørnet.

Køkkenet er moderne og stilrent i sit udtryk og giver mulighed for, at I kan have et par barstole stående. De pæne, ensartede gulve sikrer en god rumfornemmelse, og det samme gør det store vinduesparti mod vest, hvor der også er udgang til jeres skønne private terrasse og hyggelige have!

Den snoede trappe i stuen tager jer med ovenpå til husets to fine værelser med ovenlys. Til det ene værelse hører et lækkert walk-in-room, som alternativt også kan tages i brug for et babyværelse til familien med små børn. Endelig viser 1. salen ud til et imponerende stort badeværelse med separat brusemiljø.

Alt i alt en super attraktiv andelsbolig i trygge omgivelser med kun 280 meter til den lokale Dagli'Brugsen og 500 meter til skole, daginstitution og fritidstilbud. Velkommen til et sted, hvor bolig og beliggenhed spiller perfekt sammen!

Tarp Byvej 69H, 6715 Esbjerg N
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
95
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1987
Købspris
1.395.000 kr.
Boligydelse pr. md.
1.200 kr.

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/html/wp-content/themes/brikk/single-nsa_js_property.php on line 666

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter