fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT 2V’ER MED ALTAN OG UDSIGT TIL SELSMOSEN

Del bolig

Vejen hjem er banet af S-toget, for når I stiger af på Taastrup Station, har I under 500 meter til jeres nye adresse, hvilket betyder, at I bor helt centralt med nem adgang til de daglige gøremål; side om side med stationen ligger Taastrup Torv, som har dagligvareforretning, spisesteder og specialbutikker, og samtidig bor I med en fin udsigt til det rekreative område omkring Selsmosen, hvor I kan nyde en gåtur i den friske luft. Derudover gør S-toget det nemt at sætte kurs mod storbylivet i det inderste København, så I kommer ikke til at mangle noget.

Den centrale adresse tilsættes en toværelses lejlighed, der vil tiltrække såvel singlen som parret. I bydes allerførst velkommen af en hyggelig bebyggelse, hvor velholdte rødstensejendomme ligger ud til parkeringsmuligheder samt grønne fællesarealer med legepladser og oplagte solkroge. Herfra skal I finde vej til 2. sal, hvor jeres lejlighed venter, og eftersom der er tale om den højeste placering i bygningen, kommer I til at bo dejligt ugeneret uden overboer.

Dagslyset strømmer ind i lejligheden, så I træder indenfor til en bolig med en venlig atmosfære, og det er en toværelses lejlighed på 60 velindrettede kvadratmeter, så der er også fin plads i hjemmet. Det mærker I allerede i den rummelige entré, hvor der er rig mulighed for at indrette sig med smarte opbevaringsløsninger til sko og overtøj, mens rummet samtidig giver jer en smagsprøve på et pænt og velholdt hjem.

Takket være en veldisponeret planløsning har entréen adgang til samtlige rum: bad, køkken, soveværelse og stue. Badeværelset præsenterer sig med et nydeligt, tidløst udtryk, og der er indrettet med såvel et badekar som et vindue til udluftning. Dertil kommer et charmerende køkken, hvor I som et ekstra plus får jeres helt egen vaskemaskine.

I vil opdage, hvordan det pæne gulv følger jer fra rum til rum og skaber en rød tråd i indretningen, og de indbydende rammer vil straks give jer lyst til at udfolde jeres kreative indretningsidéer - også på altanen, som ligger i forlængelse af den dejlige stue. Herude får I et herligt uderum, der med lækre altanmøbler kan forvandles til en hyggelig sommeroase, og altanen vender perfekt mod sydvest, så der er garanti for sol, når I slår jer ned i det gode vejr.

Velkommen hjem!
Taastrup Have 8, 2. th., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter