fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED GOD PLANLØSNING OG SOLRIG ALTAN!

Del bolig

Vejen hjem er banet af både busser og S-tog, for jeres nye adresse ligger kun 450 meter fra Taastrup Station og endnu tættere på nærmeste busstoppested. I finder altså nemt vej til den hyggelige bebyggelse på Taastrup Have, hvor I bor med mosen som nabo, men hvor I samtidig er omgivet af bylivet; der er få skridt til indkøb, fitness, caféer og take-away i hovedgaden.

I vil straks falde til i bebyggelsen, hvor de fine rødstensejendomme ligger mellem store kiler af grønne fællesarealer, og her vil borde-bænke-sættene invitere på en stille stund i solen. I én af de traditionelle 60’er-ejendomme venter jeres kommende hjem, og her er tale om en toværelses lejlighed med en god placering på første sal - en ugeneret beliggenhed, hvor I samtidig slipper for alt for mange trapper, når I har kurs mod hoveddøren.

Det er et flot førstehåndsindtryk, der venter jer i entréen, som prydes af både spots i loftet og et lyst gulv, der bliver en rød tråd i indretningen. Entréen giver jer altså en smagsprøve på et hjem, der er tydeligt vedligeholdt og løbende istandsat, og de mange forbedringer efterlader jer en lys, lækker lejlighed, som I kan flytte direkte ind i.

Foruden entréen fordeler de 58 kvadratmeter sig også på en stor stue, et soveværelse med morgensol, et pænt køkken og et badeværelse, der er indrettet med hvide, tidløse fliser, et badekar, et vindue til udluftning og det karakteristiske terrazzogulv, som igen er højeste mode i indretningen. Køkkenet derimod står med sorte skabslåger, der skaber en fin kontrast til de ellers lyse materialevalg i hjemmet, og så er der sørget for rigelig skabsplads og alt i hårde hvidevarer.

Lejligheden er fuld af dagslys, og i stuen er det et bredt vinduesparti, der lukker lyset ind, mens en dør samtidig åbner op til den solrige oase på jeres sydvestvendte altan. Her kan I slå jer ned med aftensmaden i det gode vejr!
Taastrup Have 16, 1. tv., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
58
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter