fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN UDSIGT TIL SELSMOSEN MED SOLRIG ALTAN

Del bolig

53 velindrettede m2 med udsigt over Selsmosen venter dig på Taastrup Have 1.

Hvis du gerne vil bo et sted, hvor naturen bogstavelig talt udfolder sig for foden af din hoveddør og hvor du samtidig har alt det, der forsøder dagligdagen lige ved hånden, så er du ankommet til det rette sted. Som din nye forhave breder Selsmosen sig få skridt fra hoveddøren, som et grønt og naturskønt åndehul midt i nabolaget, der indbyder til dejlige gåture i solens lune stråler eller en rask løbetur. Der er heller ikke mere end få minutters gang til Taastrup Torv og Taastrup Hovedgade, der samler flere gode supermarkeder, et skønt udpluk af kaffebarer, cafeer og take-away samt butikker. Det hele er indenfor gåafstand og det er sjældent nødvendigt at forlade nabolaget, for her er alt, hvad du har brug for i dagligdagen. Alligevel kan du glæde dig over, at Taastrup Station kun er 300 meter herfra, så du bl.a. kan komme til Hovedbanegården på 25 minutter.

Det er hurtigt slået fast, at beliggenheden er rigtig attraktiv, men lejligheden sætter altså lige prikken over i’et på det hele. Her bliver du først og fremmest en del af en veldrevet forening med grønne fællesarealer, så du selv kan vælge om de vil nyde udelivet ved Selsmosen eller her i det grønne.

Lejligheden er beliggende på 1. sal i den præsentable rødstensejendom. Oprindeligt er den opført i 1963, men den fremtræder i overordentlig flot og velholdt stand, helt klar til indflytning. Her er flotte, lyse gulve, hvide vægflader og ikke mindst et dejligt lysindfald. Badeværelset er veludstyret med separat bruseniche og et nydeligt opbevaringsmodul ved håndvasken, mens køkken fremtræder klassisk lyst og indbydende med en hyggelig spisekrog og super gode opbevaringsløsninger. Ønsker du et mere moderne udtryk, jamen så har du en oplagt mulighed for at sætte dit personlige præg på badeværelset og køkkenet. Soveværelset og stuen skal du dog ikke gøre noget ved, andet end at indrette dine møbler og hænge kunst på væggene. De er begge er af rigtig fin størrelse, hvor særligt stuen er rummelig med rig plads til både spisemiljø og sofaafdeling. Bedst af alt er måske den dejlige altan - din rolige oase, hvor du kan finde dig tilrette med cafebord og måske en spirende køkkenhave. Her får du rammerne for et dejligt hjem.

Oplev herlighederne med egne øjne - kontakt os i dag for en fremvisning.


Taastrup Have 1, 1. th., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
53
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter