fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET ANDELSBOLIG NÆR NATUR OG TRANSPORTMULIGHEDER

Del bolig

Denne andelsbolig passer perfekt til små familier såvel som enlige og par i alle livets stadier – uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem og have. Her får I nemlig 96 veldisponerede kvadratmeter ledsaget af en lille solrig have og en praktisk beliggenhed, som sikrer en nem og bekvem hverdag, tæt på naturen.

Adressen er Tårupvej 2G, og her overtager I nøglerne til et halvt dobbelthus fra 2001, som er en del af en andelsforening. I møder først den østvendte terrasse samt carporten med tilhørende udhus med plads til haveredskaber mm. I terrassehaven kan I kan nyde solen i private rammer – og som et ekstra plus strækker haven sig rundt om huset, hvilket også giver jer råderet over en stor, vestvendt terrasse med masser af aftensol, hvilket må siges at være perfekt til hyggelige grillaftener.

I bydes indenfor i et veldisponeret hjem, der nyder godt af et fint lysindfald samt en hyggelig atmosfære. Planløsningen byder på to separate værelser, hvilket gør hjemmet velegnet til en bred målgruppe, da der er mulighed for privatliv. Samtidig venter et stort opholdsrum med plads til nærvær og samvær – her glider det fine og funktionelle køkken nemlig sammen med spisestuen og dagligstuen. Afslutningsvis får I glæde af et tidløst badeværelse, som bl.a. står med separat bruseniche samt god opbevaringsplads til toiletartikler.

Nabolaget har en rolig og hyggelig atmosfære over sig, og placeringen af boligen giver trygge rammer. Med et nybygget kvarter i nabolaget vil der være mange muligheder for fællesskaber i nærheden, og med denne adresse er I hverken langt fra skole, daginstitution, indkøbsmuligheder eller fritidsaktiviteter. Der er kun 10 km ind til Fredericias centrum, og som prikken over i’et har pendleren nem og hurtig adgang til motorvejen, hvilket må siges at være et stort plus.


Tårupvej 2G, 7000 Fredericia
Pris:
405.351 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
96
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2001
Købspris
405.351 kr.
Boligydelse pr. md.
4.877 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter