fbpx
Plantegning Zoom

RUMMELIG STUELEJLIGHED MED TILHØRENDE VESTVENDT TERRASSE

Del bolig

Vi ser frem til at byde dig hjertelig velkommen indenfor på Tårnvej 87A, st. 1., hvor 35 veludnyttede kvm. står klar til at danne rammen om dit kommende boligkapitel.

Indendøre møder du først entréen med fine opbevaringsmuligheder og pæne trægulve, der fortsætter ind i stuearealet, hvilket skaber en rød tråd i indretningen. Ligefrem har du et nydeligt og stort flisebadeværelse med separat badeafsnit. I stuen, der er kombineret køkken, opholdsrum og soveværelse, får du et dejligt lysindfald, der gør det nemt at forestille sig rummet med egne tilføjelser. Med åben forbindelse til køkkenet kan du fint samtale med middagsgæsterne under forberedelserne, og med stilfulde fronter og god funktionalitet har du alt, hvad du behøver, for at få en travl hverdag til at gå op. Kort sagt, er der både plads til spiseafdeling, afslapningshjørne med sovesofa samt tv-krog. Som en forlængelse heraf har du en dejlig terrasse, der er det perfekte udendørsspot i de varme sommermåneder. Herude er der plads til møblement, grill og potteplanter - med andre ord kan du pryde terrassen med lige præcis dét, der passer dine behov og ønsker. Hjemmet er oplagt som forældrekøb til den studerende, og henvender sig også til personen, som har ledt efter en bynær beliggenhed med gode, grønne fællesområder.

Ejendommen er opført i 1975, og det fælles, grønne gårdmiljø byder på store græsarealer, legefaciliteter, høje træer og fine stisystemer samt borde-bænkesæt. Derudover har adressen gode parkeringsforhold med mulighed for både at have cykel og bil holdende lige udenfor hoveddøren.

Med denne centrale placering i Rødovre kommer du til at bo et stenkast fra Rødovre Centrum - et stort shoppingcenter med et væld af forretninger, spisesteder, biograf og flere indkøbsmuligheder til at klare de daglige gøremål. Tårnvej har gode trafikale forbindelser, hvis du skal til og fra byen i bil eller med offentlig transport, og det tager blot 7 min. på cykel hen til stationen. Rødovre har desuden dagtilbud, skole, gymnasium og den skønne Damhussøen til gåturen i naturrige omgivelser. Kontakt os endelig for en fremvisning, så vi kan tale videre om, hvilke muligheder, denne bolig giver!
Tårnvej 87A, ST. 1., 2610 Rødovre
Pris:
1.235.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
35
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
1.334 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter