fbpx
Plantegning Zoom

NYBYGGET LYST LAVENERGIHUS I SMUKKE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen på Tårnvænget 6 i Kregme Syd Frederiksværk - en bolig med masser af charme. Perfekt til familien eller parret, der ønsker en bolig, hvor der ikke er gået på kompromis med design, plads eller placering.

Huset er et arkitekttegnet Bernt Nielsen lavenergihus med et stort solcelleanlæg og minimale udgifter. Sælger har tegnet huset indvendigt, indkøbt egne lavenergi hårde hvidevarer, gulv i sildebensmønster samt designerkøkken fra Reform.

Fra første øjekast kan du fornemme, at boligen er noget særligt. Opført i 2017, står boligens indre og ydre knivskarpt. Huset har en stor have med plæne, flere små bede, en østvendt stenterrasse og en træterrasse der vender mod syd og vest. Den østvendte terrasse giver frit udsyn til Kregme Kirke og hestefolden med to heste.

Indvendigt har boligen også meget at byde på. Fra du sætter fod indenfor i den indbydende entre, føler du dig budt velkommen med stil. Fra entreen er der adgang til husets ene badeværelse med brus.

Videre ind køkkenalrummet mødes du af et fænomenalt lysindfald gennem de gulvlange vinduer/døre. Køkkenet er fra Reform og i et moderne design og farve der giver gulvet og køkkenet et formidabelt farvespil. Køkkenøen udgør overgangen til spisepladsen foran det store terrassevindue.

Køkken/alrummet kan adskilles fra fjernsynsmiljøet i stuen med en Molo Softwall (se billede). Eller alt kan forblive åbent i det store lyse rum, hvor alle kan være sammen. Fra stuen er der kig til Kregme Kirke og hestene på marken lige udenfor. Alle gulve er lagt i sildebensmønster på nær bryggers og badeværelser der har små italienske klinker.

Boligen byder på tre rummelige værelser, hvor man bestemt heller ikke kommer til at savne lys eller liv. I forlængelse af soveværelset ses badeværelset, som ligeledes giver et strålende farvespil mellem de koralfarvede skabe og de italienske klinker på gulvet - badeværelset har separat brus.

Beliggenheden er helt i top - boligen er placeret i et roligt nybyggerkvarter, der ligger ud til et grønt område. Villakvarteret er geografisk placeret mellem Roskilde Fjord og Arresø, – Danmarks største. Begge er i gåafstand og der er heller ikke langt til Liseleje Strand.

Boligen tilbyder også en central beliggenhed til hverdagens fornødenheder med to skoler, børnehave og supermarkeder indenfor 1 kilometer. Kvarteret grænser op til lille Kregme st., med direkte forbindelse til Hillerød. Boligen ligger således placeret i naturen med byen i forhaven.


Tårnvænget 6, 3300 Frederiksværk
Pris:
3.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
132
Grund:
801
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
3.430 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter