fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT ETPLANS VILLA PÅ NATURSKØN GRUND

Del bolig

Vi glæder os til at tage imod dig ved en fremvisning, så du selv kan få lov at opleve dette skønne hjem med loft-til-kip løsning og en strømlinet indretning med kvalitetsmaterialer overalt.

Velkommen til!

Indendøre møder du en lys entrée, der leder ind til et værelse og et stort fælles opholdsrum med køkken og stueområde. Med flotte plankegulve og højt til loftet er disse kvadratmeter den perfekte ramme om gode stunder sammen med mennesker, du holder af. De mange gode vinduespartier sikrer et smukt lysindfald, og køkkenet er stilfuldt og funktionelt med opvaskemaskine, ovn og højt køleskab, der alle sammen matcher i udtrykket. Fra stuen kommer du ind til badeværelset med pæne klinker på gulv og i bruseniche samt vaskemaskine til at lette de daglige gøremål. Det andet og største af værelserne ligger også i forlængelse af stuen, og herinde er der også rigtig gode indretningsmuligheder og egen udgang til udendørsarealet.

Ejendommen er opført i 1827, ombygget i 1973 og nyligt, flot istandsat. Til grunden hører der et udhus med værkstedsplads og skur til opbevaring af haveredskaberne. Et flisebelagt terrasseområde kan fint have møblement stående, hvor du kan nyde godt af den grønne udsigt i fredfyldte omgivelser. Et gangsystem fører dig gennem haven og direkte hen til huset, og med en stor, frodig have med smukke, høje træer er der masser af anvendelsesmuligheder udendørs, hvor du selv kan sætte dit præg på arealerne. Kort sagt et dejligt haveprojekt for dem med ekstra grønne fingre, der værdsætter en rolig kulisse med en skøn, vild natur.

Tågerup Huse ligger ikke langt fra stationsbyen Faxe, og kommunen har bl.a. gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud, biblioteker, biografer, musikskole, museer, svømmehaller, skateranlæg og et væld af kirker. Med andre ord har du ikke langt til kulturelle aktiviteter og underholdning, der kan holde alle aldre beskæftiget. Faxe Kalkbrud er en historisk attraktion, hvor du kan gå på fossiljagt og kigge på det helt specielle, turkisblå vand. Med skov og Faxe Bugt har du også naturoplevelsen indenfor rækkevidde.

Vi glæder os til at tage imod dig, kontakt os gerne for en fremvisning allerede idag!
Tågerupvej 37, 4653 Karise
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
100
Grund:
804
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1827
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter