fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG GEDIGEN VILLA MED SOLRIGT UDEMILJØ OG IDEEL PLACERING NÆR NATUR OG BY

Del bolig

I rolige, børnevenlige omgivelser ligger en velholdt og lysfyldt villa. Her kan I se frem til stilrene materialer og et solrigt havemiljø, mens adressen placerer jer nær alt, hvad hjertet begærer. Helt klart et kig værd!

Der er her tale om en velholdt murstensvilla fra 1970, der grundet løbende vedligeholdelse og moderniseringer står fuldstændig klar til at danne ideelle rammer om jeres familieliv. Huset er i sandhed fantastisk placeret på den store grund, og her udfolder sig en ugeneret, grøn have, der både giver plads til Kongespillet og trampolinen. I mellemtiden kan den vestvendte terrasse agere samlingssted for store og små, når sommermåltidet skal indtages.

Udendørs er også en carport og tre gode udhuse.

Indendørs venter 181 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Her kan I som familie glæde jer over næsten nyt bryggers i åben forbindelse til et stort køkken-alrum fra Vordingborg. I rummet kan I både i køkken og i bryggers nyde stilrene, kvalitetsbevidste elementer, mens der i loftet også er spots og tilmed gulvvarme. Her finder lyset nemt vej ind gennem de store vinduer, der giver jer et grønt kig til det solrige udemiljø.

I den rummelige stue kan I om vinteren tænde op i pejsen, som akkumulerer en masse varme og hygge til boligen. I rummet afslører de store vinduer jeres hyggelige udestue, som kun forstørrer rummet og forlænger sæsonen. I udestuen har I en masse gode timer i vente, og herfra kan I skabe fri passage til terrassen og resten af udemiljøet.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på fire gode værelser - alle med indbygningsskabe, der alle drager fordele af et naturligt lysindfald. Der er nem mulighed for at lave et ekstra værelse, ved at lave en væg der skiller den store stue fra den lille. To af værelserne har desuden udgang til haven og indkørsel, mens huset også rummer to fine badeværelser med gulvvarme og en nydelig entré. Tilmed er der hulmursisoleret to værelser samt på loftet. Huset er nymalet indvendigt.

På denne adresse i hyggelige Vallensbæk kommer I nær alle livets fornødenheder. Fra hoveddøren har I kun 800 meter til indkøbsmuligheder, mens I kan cykle til Albertslund Centrum på bare fem minutter. Her venter jer alskens butikker og spisesteder samt station til offentlig transport. Er der børn på matriklen, kan de nyde nær afstand til skole, idrætshal, børnehave og vuggestue, mens skøn natur kan nydes på nært hold i hverdagen ved Vallensbæk Mose eller ved Vallensbæk Strand, som I kan cykle til på et kvarter.

Syvhøjvænge 79, 2625 Vallensbæk
Pris:
4.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
181
Grund:
761
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
4.732 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter