fbpx
Plantegning Zoom

FRITIDSHUS MED UDSIGT OVER LIMFJORDEN

Del bolig

På Syrenvej 32 tilbyder det søde gule hus med flagstang og græsplæne en utvetydig dansk feriedrøm. Her kan I vågne op til udsigten mod Limfjorden, tage en hurtig morgendukkert, spise brunch på terrassen, spille fodboldkamp i haven og slappe af i den store stue om aftenen.

Når I bevæger jer fra den største af terrasserne ind i entréen, ligger det enorme køkken- og stueområde på højre hånd. Det søde køkken har godt med bordplads, lyse elementer i sommerhus-stil samt gode opbevaringsløsninger. Planløsningen har placeret køkkenet i fri forbindelse med spisestuen og sat en væg med en udskåret åbning mod dagligstuen, hvilket giver en god, afbalanceret dynamik.

Dagligstue-området er virkelig en fuldtræffer. Her må selv den kræsne imponeres, for der er højt til træloftet, en hyggelig brændeovn, godt med plads og et enormt vinduesparti, som giver et henrivende lysindfald samt noget af en udsigt mod Limfjorden. Dertil er der udgang til en terrasse, hvilket sammen med forbindelsen til køkkenet gør stuen til et livligt samlingspunkt for hele huset.

I norddelen af boligen finder I tre gode og rummelige værelser. Der skulle gerne være plads til en familie med to børn samt et par gæster, da der samlet er plads til seks senge. Fra værelserne nås let badeværelset, der har separat bruseniche, store lækre fliser og et bekvemmeligt bredt vægspejl. Også her er der altså tale om kvalitet - badeværelset er fra 2020.

Afslutningsvist kommer ejendommen med et disponibelt rum og et skur.

Lemvig-området er helt ideelt for enhver ferie. Her kan I trække jer tilbage til rolige omgivelser langt fra byens larm. I jeres nærområde er der naturligvis de lange strande ved Limfjorden, men også grønne områder, store søer, en havn, en roklub, en golfklub og meget mere.

Lemvig by ligger 4 km. mod syd og har fiskehandlere, restauranter, dagligvarebutikker, tøjbutikker, bagerier og deslige. Skal man bare handle et par småting, ligger Gjellerodde Minimarked 2.5 km. mod nord, men kun omkring en enkelt hvis man går langs stranden. Det er vel nok den hyggeligste måde at købe ind på.

Her er der altså tale om det perfekte fritidshus. I kan nyde ferien med en ideel placering ud mod Limfjorden, en kort distance til små og hyggelige byer samt et stort og kvalitetsrigt hus.


Syrenvej 32, 7620 Lemvig
Pris:
1.645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
90
Grund:
1097
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
1.644 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter