fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FAMILIEVILLA MED STORT VÆRKSTED, DOBBELT CARPORT OG CENTRAL BELIGGENHED

Del bolig

Det er et charmerende hus, der toner frem på Syrenvej. Med et A-formet tag, en fin karnap og et gennemgående nydeligt udtryk står familiens nye villa med masser af potentiale: familien får nemlig gode værelser, kontor og ikke mindst et stort værksted og en dobbelt carport, som nok skal toppe behovene for den pladskrævende køber.

Træ indenfor: her finder man et lyst hus med masser af gode naturmaterialer og en fleksibel planløsning, der samler hverdagen i underetagen og giver familiens soverum plads på førstesalen sammen med et praktisk badeværelse. Det betyder, at stue, køkken, bryggers og badeværelse breder sig ud i husets underetage, og via den overdækkede terrasse kan kontor og depotrum tilgås. Terrassens overdække afløses på et tidspunkt af åben himmel, hvor der skabes en gårdhave i 100% læ, hvor der virkelig kan hygges igennem.

Huset fremstår som et godt bud på familiens hjem. Her er nemlig enormt indbydende og venligt med en lys og luftig atmosfære, der bl.a. skyldes rummenes gode størrelser. Eksempelvis er stuen enormt dejlig med et flot, gennemgående lysindfald, ligesom køkkenet med spiseafsnit er solidt og både giver plads til spisning ved baren eller et spisebord ved væggen. Samtidig er der godt styr på de praktiske detaljer, for her er naturligvis både alt i hårde hvidevarer i køkkenet, separate bruseafsnit på badeværelserne og vaskefaciliteter på bryggerset.

Det er samtidig muligt at kigge nærmere på en åben planløsning, hvis det kan friste. Køkken og stue kan nemlig sagtens få en større sammenhæng, mens brændeovnen får lov til at stå midt i rummet og lune.

Når solen luner, er der gode muligheder for at dyrke udelivet. Til huset hører nemlig en nem have og flere terrassearealer, mens værkstedet, skurene og carporten blæser anvendelsesmulighederne vidt åbne.

Syrenvej ligger som en del af et net af villaveje nær Vejle Midtby. Her får man en god blanding af det klassiske villakvarter, byens mangfoldighed og naturens vidundere lige i nærheden. Syrenvej ligger tæt på både daginstitutioner og Søndermarksskolen, mens der langs Koldingvej er flere indkøbsmuligheder og nem adgang til hjertet af Vejle.

Og hvad mere kunne man så egentlig ønske sig?
Syrenvej 15, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
152
Grund:
714
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1928
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter