fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE OG RUMMELIG LEJLIGHED MED TO ALTANER

Del bolig

På en adresse med en central beliggenhed i Glostrup udbyder vi en flot og gennemført lejlighed, der med sin moderne indretning vil skabe et stærkt fundament for hverdagen. Boligen har tre gode værelser og to badeværelser, så alle praktiske foranstaltninger er plads for at familien kan finde sig til rette, og der er opført to altaner, hvor tilværelsen nydes i sommerhalvåret.

I kan se frem til en stue og et køkken, der ligger i åben forbindelse med hinanden, og der er en lys og let stemningen i rummet, hvor de aflange vinduespartier sikrer et dejligt lysindfald. Køkkenet er holdt i en minimalistisk stil med hvide elementer, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så I får en komfortabel dagligdag. Fra et gangareal kan I tilgå et depot, ligesom I også har adgang til to af boligens værelser, mens det sidste ligger sammen med et lækkert badeværelse som en oplagt forældreafdeling. Der er endnu et badeværelse i lejligheden, og som det foregående er det helt stilrent i sit udtryk - dertil finder I en vaskemaskine i rummet. Slutteligt består boligen af en entre, der på fineste vis byder velkommen til boligen.

Ejendommen er opført i 2017, og der hører to fine altaner til lejligheden, som er placeret på hver sin side af bygningen. I får således udsigt mod både øst og vest, og der er direkte udgang fra henholdsvis et værelse og stuen til de to uderum, hvor I kan skabe hyggelige oaser med lidt blomsterkrukker og siddepladser. Bygningens omgivelser er behagelige med lidt grøn beplantning, der står godt til den moderne arkitektur, og det er muligt at parkere bilen på egen plads i parkeringskælderen.

Beliggenheden er ideel for familien med kort afstand til både indkøb, daginstitutioner og skole, så alle hverdagens behov nemt kan dækkes. Da I vil bo i centrum af Glostrup, er der heller ikke langt til bycentret, hvor I har et væld af forretninger til rådighed, ligesom I kan gå på opdagelse i byens spisesteder. Med kun fire minutters gang til stationen, er der tilmed gode forbindelser med offentlig transport tæt på boligen, så I hurtigt kan komme videre rundt i hovedstadsområdet, og dertil kan I tilgå motorvejsnettet efter blot to kilometer.

Kontakt os gerne for en omvisning - vi ser frem til at introducere jer til en helt indflytningsklar bolig.


Sydvestvej 25, 1. th., 2600 Glostrup
Pris:
3.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
108
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
3.321 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter