fbpx
Plantegning Zoom

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR HERSKABSLEJLIGHED MED STOR ALTAN PÅ GOD ADRESSE

Del bolig

I Fuglekvarteret byder vi velkommen til en meget velholdt andelsbolig, der nu kan blive jeres nye hjem. De klassiske detaljer i lejligheden er bibeholdt, så I får et hjem med et herskabeligt præg, og dertil giver moderne elementer som en rå murstensvæg boligen en særligt nutidig karakter.

Fra entreen træder I direkte ind i en stue, der er en suite med endnu et pragtfuldt opholdsrum. På den måde kan I holde spiseafdelingen adskilt fra et hyggeligt sofamiljø eller lade de franske døre stå på vid gab, så der opstår et mere samlet leverum, hvor hverdagslivet kan udfolde sig på fineste manér. En flot stuk pryder lofterne i de to stuer, og de brede vinduespartier lader et dejligt lys strømme ind i lokalerne. Køkkenet er holdt i et minimalistisk design med integrerede greb og hvide fronter; her er der gode opbevaringsmuligheder, og I kan således forberede dagens måltider i pæne omgivelser. Badeværelset fremtræder som resten af lejligheden velholdt med en separat bruseniche, og derudover indeholder boligen et fredeligt værelse med direkte udgang til en stor altan.

Med et sæt åbne altandøre kan I skabe en glidende overgang mellem ude og inde i sommermånederne, hvor altanen bliver jeres eget charmerende uderum med lidt blomsterkrukker og siddepladser; her kan I nyde tilværelsen i det fri fra egen bolig. Der er eftermiddags- og aftensol på altanen. Lejligheden er placeret i en ejendom fra 1901, og bygningen har en smuk facade med en elegant ornamentik, ligesom opgangen også er indbydende.

På denne adresse vil I bo tæt på offentlig transport med kun fem minutters gang til Nørrebro station, hvor I kan tage både S-tog, bus og metro til andre dele af hovedstadsområdet. De daglige indkøb kan også foretages i gåafstand fra ejendommen, og en kort cykeltur tager jer til Nørrebros populære Stefansgadekvarter, der stiller an med de mest charmerende caféer, spisesteder og butikker. Det vil være oplagt at besøge Nørrebroparken, når I ønsker at slappe af i grønne omgivelser, og I finder også gode fitnesscentre i nærheden af boligen.

Svanevej 24A, 1. th., 2400 København NV
Pris:
2.798.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
78
Grund:
1573
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1901
Købspris
2.798.000 kr.
Boligydelse pr. md.
3.510 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter