fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Dejligt enderækkehus med central Kolding-adresse - mulighed for hurtig overtagelse

Del bolig

Uanset om I hører til blandt unge førstegangskøbere, der er på udkig efter hus og have, eller seniorer, der leder efter lidt færre kvadratmeter, så har I lige nu heldet med jer, for der står et ‘til salg’-skilt ved Svaneparken 9. Her kan I overtage et dejligt enderækkehus, der ligger i rolige rammer på et lukket vænge, men samtidig helt centralt, så der er gåafstand til bylivet i Koldings stemningsfulde centrum.

I ankommer til en hyggelig bebyggelse bestående af rødstenshuse, der lige siden 1979 har haft hjemme her på Svaneparken. Her venter enderækkehuset i nr. 9, hvor I kommer til at bo dejligt ugeneret med naboer til kun den ene side. Indendøre folder boligen sig ud med 87 veludnyttede kvadratmeter, som blandt andet forvandles til en entré, et praktisk bryggers, to værelser samt et stort badeværelse, der er indrettet med både brus og badekar.

Når I bevæger jer omkring i huset, står det klart, at der er lagt tid og kærlighed i den løbende vedligeholdelse, så I møder nogle pæne, indbydende rum, og flere steder vil de store ovenlysvinduer sætte prikken over i’et og skabe en luftig atmosfære. Det gælder blandt andet i køkkenet, hvor I samtidig ser et perfekt eksempel på et af boligens moderne bidrag, for her er indrettet med tidssvarende design, rene linjer og spots i loftet. Her er desuden plads til en lille hyggekrog, hvor I fremover kan indtage morgenkaffen i ro og mag, og i stuen får I endnu mere plads til at samles.

I stuen træder I ind til et lyst og venligt opholdsrum, hvor de brede vinduer inviterer på udsigt til haven, mens døren åbner op til et ekstra opholdsrum i form af udestuen. Her kan I rykke ét skridt tættere på udelivet, og I kan hurtigt indfinde jer på den vestvendte fliseterrasse, når solen skinner. I får en have i en overskuelig størrelse, så den bliver nem at holde, og der er altså god tid til at nyde sommervejret.

Alt det tilsættes den centrale adresse, der giver jer gå- eller cykelafstand til både daginstitutioner, skole, indkøb, cafébesøg, shopping og skøn natur. Med andre ord, her kommer I ikke til at mangle noget.

Velkommen hjem!
Svaneparken 9, 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
87
Grund:
222
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter