fbpx
Plantegning Zoom

SKØNT RÆKKEHUS MED FANTASTISK KIG UD OVER KOLDING BY

Del bolig

Mens solens strømmer ind fra samtlige vinkler og niveauer, kan vi nu byde jer indenfor i dette helt fantastisk rækkehus, der med sit selvsikre ydre byder jer velkommen til et ligeså pragtfuldt indre, som breder sig over 100 velplaceret kvadratmeter. Her får I de perfekte rammer for at slå jer ned i trygge og særdeles velfungerende rammer, hvor hverdagen vil føles fri og bekvem, hvorfor beliggenhed og bolig går i det fineste samspil om at indfri disse kvaliteter.

Indenfor bliver I mødt af den lysfyldte entré, der uddelegerer vejen til hjemmets resterende rum, hvorfor der hersker en naturlig sammenhængskraft. Videre herfra tilbydes I to skønne værelser, et badeværelse med badekar, rene linjer og funktionelle badeværelsesmøbler. Bryggerset er blot et plus for jer, da I her tilbydes både vaske- og tørrefaciliteter, og herfra tilgås køkkenet, der er opført i stringente elementer, som afrundes af en mørk, lækker bordplade. I åben forbindelse af køkkenet venter den store stue, der byder på godt indretningspotentiale – her kan I både etablere separat spise- og opholdsafsnit, mens der ligeledes er god plads til at etablere et ekstra værelse. 

Fra stuen kan I træde udenfor til de skønne terrassemiljøer. Her får I glæde af en hævet træterrasse hvorfra I har den skønneste udsigt over Kolding By. I får ligeledes en overdækket terrasse og en aflang, åben stenterrasse. Udvendigt får I de bedste forudsætninger for at skabe de dejligste udendørsarealer med solsenge, havemøbler og hyggekroge.

Med jeres nye adresse - som ligger midt mellem Kolding gågade og Kolding Storcenter, så flytter I til et roligt kvarter med godt naboskab. I Kolding bliver I præsenteret for et skønt byliv med diverse butikker, spisesteder og caféer. I kommer selv til at bo i rolige omgivelser, og får I brug for at komme lidt mere ud i det fri, så kan I nyde diverse parker og Slotssøen. Desuden er der kort afstand til skov og sø, skole, daginstitution, uddannelsessteder, indkøbsmuligheder og blot 10 minutters cykeltur til Kolding Station, der nemt forbinder jer med resten af Jylland. Der er 2 parkeringspladser foran huset. 

Velkommen hjem! 

Svaneparken 28, 6000 Kolding
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
100
Grund:
215
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
1.989 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter