fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA - BUD ØNSKES

Del bolig

Jeres nye boligkapitel kan nu starte i hyggelige, maritime omgivelser, lige her på Sundgade 90 i Egernsund. Det her er ejendommen for jer, der drømmer om en idyllisk hverdag, men som stadig ønsker at bo tæt på Sønderborg og Gråstens mange faciliteter.

Denne ejendom kan dateres helt tilbage til 1827, men I overtager nøglerne til en gedigen villa, der præsenterer sig selv flot og velholdt. Foran huset venter en fint anlagt forhave, og dertil kommer baghaven, som bades i sol fra morgen til aften. Den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, og derfor kan I i stedet læne jer tilbage i havemøblerne, når solen skinner fra en skyfri himmel. Der er naturligvis også mulighed for at etablere en stor terrasse med plads til havemøbler, grill og blomsterkrukker. I kan praktisk talt få det præcis, som I drømmer om. Og det samme gælder selvfølgelig selve huset...

Potentialet er nemlig stort for den kreative ildsjæl eller håndværkeren med de rette evner til at bygge om og udfolde ejendommens mange muligheder. Boligen råder over 122 kvadratmeter, og den har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, I kan desuden glæde jer over, at planløsningen sikrer lysfyldte og regulære rum, der alle er indretningsvenlige. Stueetagen rummer en sydvendt stue med plads til sofa- og spisearrangement, og ved siden af ligger det funktionelle køkken; hertil kan det påpeges, at der er gode muligheder for at etablere ét stort opholdsrum. Etagen huser også en entré, et soveværelse og et badeværelse, og oppe på 1. salen venter tre gode værelser. Foruden boligen venter en garage og et disponibelt rum med gode anvendelsesmuligheder.

Egernsund sikrer en hverdag i rolige, trygge og idylliske rammer, lige ned til Flensborg Fjord med skønne badestrande og storslåede naturoplevelser. Med mindre end 2 kilometer til Gråsten er der hverken langt til handlemuligheder eller et velfungerende byliv, og det samme venter naturligvis i Sønderborg, der ligger kun 12 minutter væk i bil.


Sundgade 90, 6320 Egernsund
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
122
Grund:
671
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1827
Ejerudgift pr. md.
1.457 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter