fbpx
Plantegning Zoom

Helårsbolig fra 2017 i tredje parket til vandet!

Del bolig

Moderne helårsvilla i tredje parket til vandet!

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -det må uden tvivl være et af nøgleordene, når I nu vender blikket mod jeres nye hjem her på Strandvangsvej 21. Det afspejler sig allerede i adressen, for jeres nye hjem ligger i tredje parket til vandet og med få skridt ned til den hvide sandstrand her i Skæring. I flytter til den nordlige Aarhus-bydel med de eftertragtede adresser, og her vil I med det samme føle jer hjemme. I har kun et kvarter i bil ind til storbylivet, men her i Skæring er I omgivet af den mest naturskønne kulisse, og børnefamilien har kort vej til både skole, indkøb, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Det bliver ikke bedre! Ejendommen har fået helårsstatus og er som en af de få ejendomme med fjernvarme. 

Beliggenheden er altså i top, og boligen følger trop! Hjemme i nr. 21 venter jer nemlig en flot etplansvilla med byggeåret 2017, så her overtager I et gennemtænkt nybyggeri med minimal vedligeholdelse og fuld af moderne komfort, men I slipper samtidig for selv at stå for byggeprocessen. I kan derimod flytte direkte ind og folde tilværelsen ud i rammerne af de 141 kvadratmeter, der er som skræddersyet til jer med børn.

Udadtil præsenterer huset sig med en mørk, enkel murstensfacade, mens det indvendigt er de lyse materialevalg, der dominerer indretningen. Her møder I et hjem med rene linjer og tidssvarende design, og samtidig vil I straks bemærke den dejlige rumfornemmelse, som følger jer gennem hele huset. Kort fortalt, her er lyst, indbydende og rart at være.

Derudover er pladsen godt fordelt, og den velkomponerede planløsning giver jer blandt andet et praktisk bryggers og en separat afdeling, der råder over et lækkert badeværelse samt tre fine værelser, hvoraf de to er opgraderet med indbygget garderobeplads, mens det ene også har egen terrassedør. I husets modsatte ende finder I de store, åbne opholdsmiljøer, som står øverst på de fleste ønskelister, og her er selvfølgelig tale om stuen og køkken-alrummet. Særligt køkken-alrummet giver hjemmet et naturligt samlingspunkt, hvor der både er plads til de hyggelige hverdagsstunder og til at samle familien, når der er fødselsdage i kalenderen. I det gode vejr kan I også træde direkte ud til sol og sommer i jeres store have, hvor I kan indrette jer med flere hyggelige terrasser, og hvor børnene får rigelig plads til boldspil på græsset.

Velkommen hjem til en dejlig tilværelse på Strandvangsvej 21.
Strandvangsvej 21, 8250 Egå
Pris:
5.085.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
141
Grund:
958
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
2.924 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter