fbpx
Plantegning Zoom

Pragtfuld villa med rolig beliggenhed

Del bolig

Velkommen indenfor på Strandvænget 23, i Kolding – som kan blive jeres nye hjem. Villaen har meget at byde på; med store lyse rum, en hyggelig have og en god beliggenhed der er både tæt vand, land og by. Den er perfekt til den enlige, parret eller den lille familie, der ønsker en bolig, hvor man ikke går på kompromis med plads eller placering.

Allerede fra første øjekast på boligen kan man se, at den har charme – for selvom villaen er opført i 1969, så er facaden nemlig utroligt velholdt. Den tilhørende have er rummelig, og har god plads til leg for børn eller barnlige sjæle.

Indenfor har boligen også meget at byde på. Der er to rummelige lyse værelser og et kammer – det ene værelse har et dejligt retro indbygget skab, som kan være værd at bevarer. I køkkenet er pladsen ikke blevet sparet på, og det er holdt i et tidløst design, og især kogeøen er et plus, der binder køkkenet harmonisk sammen. Den store spisestue har rigelig plads til at huse mange gæster i det hyggelige rum. Stuen er også rummelig med mange vinduer, det giver et imponerende lysindfald. Udestuen er lys og holdt i et træ-design, hvilket giver rummet en naturlig og rustik atmosfærer. Badeværelset er holdt i en klassisk stil. 

Beliggenheden er også imponerende, da boligen ligger tæt på både vand, land og by. Denne placering er kodyl uanset ens behov. Ønsker man havluft, ligger Kolding Fjord under 1 kilometer fra boligen. Til hverdagens behov ligger boligen også genialt, med skole, supermarkeder, bageri og restauranter rundt om hjørnet. Skal man ind til byen, er der kun 22 minutter til Kolding med offentlig transport – og kun 7 minutter dertil i bil. Men selvom det virker meget centralt, behøver man ikke bekymre sig om larm, da boligen er placeret i et fredeligt villakvart.
Strandvænget 23, 6000 Kolding
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
104
Grund:
618
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
2.739 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter