fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED LÆKKERT KØKKEN OG SOLRIG ALTAN

Del bolig

På Strandparken 12 står denne fine ejendom og skaber blikfang med sin farverige facade og charmerende byggestil - nu kan den blive en del af dit nye hjem, for på 2. th har vi fornøjelsen af at udbyde en 72 m2 stor lejlighed i super flot stand, som bare venter på, at du pakker flyttekasserne ud og finder dig til rette.

Nøgleordene er lys, indbydende, moderniseret og charmerende - for det er boligen beskrevet i en nøddeskal, men den er også meget mere end det: den er velindrettet med et stort soveværelse med skabsvæg, en pragtfuld stue med altan, flot og moderigtigt køkken samt et badeværelse der kombinerer brus og badekar, så du kan nyde en hjemmespa og et afslappende frirum efter en lang dag. Lejligheden har et dejligt lysindfald og alt i alt er her en super god rumfornemmelse. Den er desuden tydeligt vedligeholdt og moderniseret, hvilket særligt kommer til udtryk i køkkenet, der opfylder alle tidens trends med hvide facader og det populære, stilfulde design, som mange drømmer om. Boligens kvaliteter står nærmest i kø, men allerforrest i køen finder vi altanen, et dejligt uderum, som vender perfekt mod vest, så du kan nyde solen fra tidlig eftermiddag til aften. Her vil du nyde at bo.

Lejligheden er attraktivt beliggende i et dejligt kvarter, hvor flere gode handlemuligheder, uddannelsesinstitutioner og fritidsaktiviteter nemt nås til fods. Ligeledes byder det levende bybillede på utallige spisesteder, cafeer og delikatesseforretninger, der står klar til at forkæle smagsløgene og forsøde hverdagen. Er du mere til naturskønne oplevelser og den type afslapning, så er Skanseparken få skridt fra hoveddøren, ligesom at vandet og havnemiljøet ligger i gåafstand herfra. Med andre ord skal du hverken gå på kompromis med byens liv eller naturen, for nærmiljøet har det hele. Skulle du alligevel have brug for luftforandring, så er der både transport med både bus og tog, som hurtigt forbinder dig med de omkringliggende byer.


Strandparken 12, 2. th., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
72
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter