fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIVT BELIGGENDE SOMMERHUS MED FÅ SKRIDT TIL VANDET

Del bolig

Strandhusvej 13 ligger i et attraktivt sommerhusområde, der ligger i første parket til de populære badestrande ved Mørkholt, Hvidbjerg og Høll. I befinder jer en kort køretur fra alle de større byer i Trekantområdet, så det er en oplagt feriebase for jer, som nemt vil kunne søge tilflugt fra hverdagen og nyde den smukke natur.

Sommerhusområdet er en yndet feriedestination, og I vil straks forstå hvorfor. De børnevenlige sandstrande byder på perfekt badevand, og ikke langt fra huset møder I også den fredede Hvidbjerg Klit. I kan bestige klitten, som fra toppen inviterer på en enestående udsigt over det skovbeklædte Trelde Næs og Vejle Fjord. Med andre ord, I kan få mange gode timer og familieudflugter til at gå i de naturskønne omgivelser - men der venter jer også herlige rammer hjemme på Strandhusvej 13, som ligger få skridt fra vandet.

Fritidshuset er fra 2008. Udadtil præsenterer huset sig på klassisk vis med en træbeklædt facade, og indendøre får I 51 m2, der er udnyttet til fulde. Huset giver jer således alt, hvad I har brug for; et nydeligt badeværelse med vaskesøjle samt tre fine værelser, hvor I kan indrette sovepladser til hele familien, og til slut bindes det hele sammen af det dejlige opholdsrum. Køkkenet giver jer fine forhold for madlavningen samt en opvaskemaskine til resten, og køkkenet fungerer som bindeled mellem spisepladsen og stuen. Her får I et samlingssted med plads til familietid.

Når sommervejret skal nydes, står haven klar til at tage varmt imod jer, og herude kan I sætte jer til rette på den herlige fliseterrasse, men derudover vil I også sætte pris på udestuen, hvor I kan rykke i læ, når duggen falder. Som prikken over i’et kommer værkstedet, hvor der er plads til gør-det-selv-projekterne.

Velkommen til Strandhusvej 13. Bestil en fremvisning med det samme.


Strandhusvej 13, 7080 Børkop
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
51
Grund:
332
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
1.853 kr.

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/html/wp-content/themes/brikk/single-nsa_js_property.php on line 666

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter