fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR 2V’ER MED KIG TIL HORSENS FJORD

Del bolig

Vi kan nu byde parret eller singlen velkommen til denne skønne toværelseslejlighed, der med sin tidløse indretning og fantastiske kig til Horsens Fjord fra din helt egen altan, sætter rammerne for livets udfoldelse.

Lejligheden er placeret øverst oppe på tredje sal i en nydelig rødstensejendom, der fremstår meget velholdt. Tilmed kan du glæde dig over en fredelig tilværelse, da ejendommen er ideelt beliggende midt i mellem de større veje, og endda kan sommeren tilbringes under den åbne himmel med familie og venner i den skønne have, der hører til ejendommen. Her kan der både grilles, spilles crockett og kongespil eller tages en slapper i solsengen. Lyder det ikke bare skønt?

Herlighederne fortsætter indendørs, hvor du kan se frem til din helt private udkigspost, da det vidunderlige kig til fjorden også kan betragtes fra det store soveværelse, og hvis det skal blive endnu bedre, kan du træde direkte ud på altanen. Her kan morgenkaffen indtages, mens solen langsomt viser sig i horisonten og spejler sig i vandet.

Boligen indeholder yderligere en hyggelig stue, og generelt tilfører de skrå vægge en helt særlig atmosfære i hjemmet, hvor der er plads til afkobling og livet. Stuen nyder godt af dagslys via det store vinduesparti, og du kan let indrette spise- og sofaafdeling.

På badeværelset er der separat bruseniche samt et klassisk terrazzogulv, og de nydelige gulvdetaljer fortsætter i gangen med det skakternede gulv, der naturligt går igen i køkkenet. I køkkenet er pladsen udnyttet optimalt med alt i hårde hvidevarer, vaskemaskine og det hele toppes af med en flot, lys bordplade.

Med gåafstand til indkøb, forretningsliv, take-away muligheder samt grønne frirum får du en dejlig, central beliggenhed i Horsens. Særligt den korte afstand til Strandparken er ideel, når sommeren rigtig tager fat, så selvom du bosætter dig midt i byen, er der masser af muligheder for frisk luft og en aktiv livsstil.

Kontakt os gerne for en fremvisning allerede i dag.


Strandgade 30C, 3. tv., 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
49
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1925
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter