fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Strålende fritidshus med skøn beliggenhed på Bogø

Del bolig

Velkommen til dejlige Strandbakken 58, på Bogø, et unikt fritidshus der har alt, hvad man kunne ønske sig. Fritidshuset er perfekt til parret, den enlige eller familien, der ønsker sig et fritidshus, der er kompromisløs med bolig og beliggenhed.

Boligen er opført i 1971, men fremstår så fantastisk flot, at byggeåret mest kan fornemmes på boligens utrolige charme. Udvendigt bliver man mødt af den velholdte facade, og den store ugenerede have, hvor der er rigeligt med plads til både leg og boldspil for børn eller barnlige sjæle. Derudover har man fornøjelsen af to solrige træterrasser, der er placeret på to sider af huset, og dermed er man sikret at kunne få det optimale udbytte af solens stråler, fra den står op, til den går ned – desuden er en del af den vestvendte terrasse overdækket.

Indvendigt har boligen også meget at byde på. Køkkenet er holdt i et moderne hvidt design, og der er god plads til at hygge sig med madlavningen. Derfra er der åbent ud til den store stue, hvor man nyder et imponerende lysindfald gennem de store vinduer – rummet ligger nærmest op til hyggelige stunder, hvor man kan hygge sig med at spille brætspil, eller bare sidde og dagdrømme, imens man nyder den skønne natur på den anden side af vinduet. Derudover byder boligen på to værelser, der er både rummelige og lyse. Så er der det flotte badeværelse, der er bevaret i den herlige 70er stil med flotte mønstrede klinker – der er desuden separat brus.

Beliggenheden er også helt i top – med en placering i et roligt boligområde er man sikret at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Desuden har man adgang til alle hverdagens fornødenheder i nærområdet. Man har kort til hyggelige gåture med både Bogø havn og naturskønne Bogø Skov indenfor 2 kilometer af boligen. Samtidigt ligger fritidshuset centralt, med kun 20 minutter i bil til Vordingborg, og ligeledes kort til Møn og Lolland. Men beliggenhedens absolutte plus er de rolige og naturskønne omgivelser.


Strandbakken 58, 4793 Bogø By
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
51
Grund:
801
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter