fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MARITIMT, CHARMERENDE OG VELINDRETTET - MED FANTASTISK VANDUDSIGT!

Del bolig

I den lille og hyggelige havneby Guldborg finder I dette charmerende hjem med en absolut fantastisk udsigt over både sundet og store, frodige skov- og naturområder - på allerførste række.

Boligen fordeler sig med sine 158 kvadratmeter på to plan, hvor stueplan indeholder en entré, et rummeligt køkken-alrum i forbindelse med en stue, en spisestue, et bryggers med vaskesøjle, badeværelse og sauna, et gæstetoilet og et værelse. Ovenpå finder I yderligere et rummeligt værelse, et badeværelse og en dejlig, lys stue med udgang til en stor tagterrasse - med Falsters måske mest fantastiske udsigt.

Gennemgående får I et yderst velindrettet hjem med et stemningsfyldt, nyt køkken, der gemmer på fordelagtig opbevaringsplads. Husets indretning er helt i top med spisestue ud til en vestvendt terrasse, hvor middagen kan nydes med udsigt til solnedgangen over det maritime lokalmiljø og den smukke, gamle Guldborgbro. Den åbne forbindelse ind til stuen med brændeovn understreger den behagelige rumfornemmelse. Stuen har en utrolig flot udsigt samt udgang til sydvendt terrasse. Den rummelige stue ovenpå har synlige hanebånd og der sikres et imponerende lysindfald fra lange ovenlysvinduer samt store dørpartier. Fra den store tagterrasse får I en vidunderlig udsigt ud over det smukke Guldborgsund, der bugter sig mellem Lolland og Falster. De velplacerede terrasser giver mange ekstra kvadratmeter at tage i brug på solrige dage, hvor både morgenmad, frokost og middag kan nydes ude.

I den mere praktiske ende følger en carport med, så bilen kan stå tørt og godt. Det historiske rækkehus blev oprindeligt bygget til Færgemanden i Guldborg og er opført efter principperne i ’Bedre Byggeskik’. Huset er opvarmet miljørigtig og økonomisk med luft-til-vand varmepumpe fra 2019.

I placerer jer maksimalt naturskønt på Falstersiden af Guldborg, midt på vildfuglenes trækruter med blot et stenkast til vandet. Ad naturstien, der løber langs haven, befinder I jer på ingen tid inde i skovene, der går helt ud til kysterne, som tæller med blandt EU's fineste natur- og fuglebeskyttelses­områder (Natura 2000). Haven er nyligt omlagt så den er nem at holde samtidigt med, at den falder godt ind i den kystnære natur, med strandengen og skoven som bagtæppe. Man kan smide fiskesnøren i vandet næsten lige uden for døren, og lige ovre på den anden side af broen findes en lille, skøn badestrand samt Guldborgs lystbådehavn med rejepilleri og fiskehandler. I Guldborg findes desuden indkøbsmulighed, Bed & Breakfast, Café Lagunen, Cafe & Bistro Coco Marie, Guldborg Camping, aktivitetsplads, festlokale og meget mere.

Motorvejen ligger kun 5 km. væk, mens større byer som Sakskøbing og Nykøbing Falster ligger hhv. 10 og 20 minutter væk, så det aktive og kulturelle byliv ligeledes er inden for rækkevidde.

Kontakt os gerne for en fremvisning af denne unikke ejendom.

Storstrømsvej 2, 4862 Guldborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
158
Grund:
436
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter