fbpx
Plantegning Zoom

FRITIDSHUS MED MULIGHEDER OG POTENTIALE

Del bolig

Drømmer I om jeres helt eget projekt, skal I vende blikket mod Storkevej 19, for her i det rolige område ved  Roskilde Fjord ligger et hus fuld af muligheder og potentiale. I overtager nøglerne til et fritidshus, der står helt råt, så det er stort set kun ydermure og indervægge, der er tilbage, og det betyder, at I kan slippe fantasien løs og skabe et lyst, lækkert hus lige i jeres ånd.

I skal sætte kurs mod Jyllinge, og i den nordlige del af kystbyen folder området sig ud med fred og ro.. Huset ligger i gåafstand fra fjorden og I kan  nemt cykle til nærmeste indkøbsmulighed. I har heller ikke lang vej til Roskilde, hvis I en dag har lyst til at udforske butikslivet, og museerne står også klar på en regnvejrsdag.

Hjemme på Storkevej står mulighederne i kø, og der er plads nok til at udleve jeres sommerhusdrømme/boligdrømme på, for matriklen folder sig ud med 1.202 kvadratmeter og det eksisterende hus byder på hele 111 kvadratmeter. Dertil kommer en carport og en række udhuse, der kan give god plads til hobbylivet og gør-det-selv-projekterne, og hvis I på egen hånd kaster jer ud i renoveringsprojektet, kan I jo passende indrette et værksted.

Tager I de kreative briller på og vender blikket mod huset, kan I eksempelvis forestille jer, hvordan det beklædes med en sortmalet træfacade, der vil komplementere vinduernes hvide skodder. Det er helt op til jer, hvordan huset skal se ud, og I kan få det præcis, som I vil have det. Det gælder også indendøre, hvor planløsningen i dag byder på et badeværelse, et køkken samt to store stuemiljøer, og dertil kommer en udestue. Her kan I indrette jer med hyggelige værelser, der giver sovepladser til hele familien, og I kan eventuelt åbne op mellem køkken og stue, så I skaber ét stort opholdsmiljø, hvor brændeovnen inden længe vil sprede varme og hygge.

Potentialet fortsætter udenfor, hvor der i baghaven er anlagt en sydvestvendt fliseterrasse, som inviterer på sol, sol og atter sol. I kan supplere terrassen med små hyggekroge rundt om på grunden, og derudover giver græsset rigelig plads til alverdens havespil, så I kan uden problemer udfordre hinanden i alt fra kroket til kongespil.

Kan I se det for jer? Med gode idéer og gåpåmod kan I her skabe drømmen af et hus.


Storkevej 19, 4040 Jyllinge
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
111
Grund:
1201
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
3.463 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter