fbpx
Plantegning Zoom

LYS, CHARMERENDE VILLA MED UDSØGT UDEMILJØ OG IDEEL PLACERING

Del bolig

På Storegade 94 ligger en indflytningsklar villa, som byder ind med en lysfyldt atmosfære, et udsøgt havemiljø og en ideel placering nær alle livets fornødenheder. Helt klart et visit værd!

Der er tale om en velholdt villa, som er opført i 1920. Grundet løbende vedligeholdelse og moderniseringer kan I på adressen se frem til en gedigen bolig med en planløsning, der i høj grad appellerer til børnefamilien.

Udendørs udfolder sig et dejligt, grønt havemiljø, der i den grad evner at samle familien om de fælles sommerglæder.

Hertil er en stor garage.

Inden døre venter 171 veludnyttede og lyse kvadratmeter. Huset præsenterer sig med en indbydende entré, der giver jer god plads til opbevaring. Her kan I som familie glæde jer over et rummeligt køkken, som kan samle husets hoveder om den fælles madlavning. Køkkenet er opført i et tidløst design og byder ind med alle hårde hvidevarer. I huset forefindes en god samhørighed mellem familiens fælles anliggender, da køkkenet ligger i åben forbindelse til to stuer en suite. I stuerne eksisterer et fantastisk lysindfald, som strømmer ind gennem store vinduespartier.

De resterende kvadratmeter i husets stueplan finder I på to lyse værelser samt et stort, stilrent badeværelse med badekar. Hertil kan I åbne ud til den hyggelige udestue, hvilket kun forstørrer boligen og forlænger sæsonen.

På første sal venter en stor repos med ovenlysvinduer, der giver adgang til tre gode værelser. Heroppe er også et rummeligt badeværelse med bruseniche.

Huset rangerer blot endnu højere, når man medregner den ideelle placering. På Storegade 94 kommer I nær alle livets fornødenheder. Her er I et stenkast fra supermarked, tandlæge, konditeri og frisør. Ungerne har 1,7 kilometer til skole, og bare 280 meter fra adressen ligger en god legeplads. I kommer nemt med offentlig transport med kun 5 minutters gang til Holsted Station. Alt dette får I kombineret med nær afstand til skøn natur, som kan nydes i de nærtliggende, grønne skovområder.

Velkommen hjem!


Storegade 94, 6670 Holsted
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
171
Grund:
1077
Værelser:
9
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
1.307 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter