fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VILLA MED STORT POTIENTIALE OG SKØN HAVE MIDT I AGERBÆK

Del bolig

VILLA MED STORT POTIENTIALE OG SKØN HAVE MIDT I AGERBÆK

Drømmer I om at skabe jeres egen bolig med udgangspunkt i noget smukt og bevaringsværdigt, så er dette lige boligen for jer, der ønsker at præge indretning og udformning med en særegen og moderne stil! Vi har nemlig nu fået muligheden for at byde velkommen indenfor på adressen, Storegade 14 i Agerbæk, hvor her venter jer denne smukke villa med stort potentiale og fantastisk have!

Villaen er placeret på en dejlig grund, der rummer en fantastisk, privat have, der er fint afskærmet fra omkringliggende naboer grundet opvoksede træer og buske, der ikke kun giver jer ro og læ, men som også får haven til at fremstå som en hyggelig oase, der kan nydes fra den store fliseterrasse med udgang fra køkkenet, og hvortil der også er adgang fra bryggerset, der ligger separat med både opbevarings- og vaskemuligheder. Indendøre bliver I mødt af en charmerende men også særlig indretning, der gennem husets historie frembringer en helt speciel stemning, som kun findes i huse som dette med historie og liv bag sig!

Plantegningen byder i stueetagen på bryggers, entré med indgang fra indkørslen, badeværelse, køkken med tilhørende stue samt yderligere to gode stuer. De resterende kvm udfolder sig på 1. salen, hvor her venter jer repos med stort badeværelse samt fordelingsgang med indgang til tre gode og brugbare værelser, hvoraf master bedroom er med indbyggede skabe.

Udgangspunktet for alle rummene er virkelig godt, og I kan i flere dele af huset se frem til lækre, lyse gulve, der bringer varme og stemning ind i indretningen. Herudover er der rig mulighed for, at I kan præge boligen med jeres egen stil og evt. gøre den mere moderne med f.eks. et køkkenalrum ved inddragelse af den ene stue. Har I brug for et værelse ekstra, er der også mulighed for dette ved at benytte den anden af stuerne, hvorved I stadig har den store stue som alrum og fællesrum.

Med nøglerne til denne bolig bosætter I jer super centralt i den hyggelige by Agerbæk, hvor I både finder forskellige spisesteder, idrætsforening, et godt udvalg af butikker, skole med egen SFO og meget mere til! I en by som denne kan I se frem til et godt fællesskab og hyggelige bekendtskaber, og det er derfor en meget familievenlig placering. Også for pendlere er det oplagt at bosætte sig, da der blot er 21 km til Grindsted, 29 km til Esbjerg og 24 km til Varde.

Lyder dette interessant, og vil I se mere til huset, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

Storegade 14, 6753 Agerbæk
Pris:
900.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
158
Grund:
580
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1926
Ejerudgift pr. md.
1.652 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter