fbpx
Plantegning Zoom

BUD ØNSKES - SKAL SÆLGES NU

Del bolig

Velkommen til skønne Stokkebro; en lille perle, man let overser på Danmarkskortet, men som man aldrig glemmer igen, når først man har været her! Her har I intet mindre end en fantastisk beliggenhed i vente i et dejligt, trygt og stærkt lokalmiljø med egen friskole og efterskole, en rigtig god og aktiv idrætsforening samt en lille købmand henne om hjørnet. Bedst af alt grænser det hyggelige landsbysamfund direkte op til naturen i form af Sostrup Hede og den unikke oplevelsesskov nord for det smukke Sostrup Slot, der indbyder til herlige gåture i det fri. Endvidere grænser Stokkebro op til byen den gamle, fine landsby Gjerrild, og så ligger den blot få kilometer fra nogle af Djurslands bedste strande og 13 kilometer fra den levende Grenaa by med et væld af seværdigheder.

Ja, beliggenheden fejler bestemt ikke noget og tildeler jer én af Djurslands skønneste nærmiljøer! Det hele får I glæde af med adresse her på Stokkebro 71, hvor en spændende ejendom venter jer.

Den solskinsgule villa fra 1930 gemmer nemlig ikke blot på én, men hele to potentielle boliger, hvilket gør denne ejendom til en oplagt investering for investoren såvel som for privatpersoner, der drømmer om ekstra god plads – måske med ønsket om et etablere en særskilt teenagerafdeling eller endda bo to familier/vennepar under "samme tag? Alle scenarier er mulige her på matriklen!

Udover at have brug for en kosmetisk renovering/modernisering hist og her fejler det charmerende hus ikke noget, og I vil opleve mange fine og bevaringsværdige detaljer undervejs, når I udforsker de 224 boligkvadratmeter. Dertil følger en stor garage og flere skønne disponible rum med stort potentiale til alverdens indretningsmuligheder.

Begge "boliger" kan tilgås fra hoveddøren, som leder ind til en fælles entré. Bolig nummer et er indrettet med en fin lille stue, et åbent køkken-alrum, et værelse og et badeværelse med brus. Bolig to, som samtidig er den største med tilhørende førstesal, rummer køkken-alrum og en dejlig stor stue med udgang til haven, et stort badeværelse med brusemiljø og vaskemaskine, teknik- og opbevaringsrum samt en god førstesal med tre fine værelser; det ene med udgang til en lille altan med kig til gadebilledet.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om denne interessante bolig.
Stokkebro 71, 8500 Grenaa
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
224
Grund:
1144
Værelser:
13
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
1.301 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter