fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG FAMILIEVILLA MED GOD PLANLØSNING OG DEJLIG STOR HAVE

Del bolig

Er I på jagt efter den perfekte familievenlige villaejendom midt i Nordjyllands smykke landskab? Et sted, som er kendetegnet ved et stærkt og godt fællesskab med alle hverdagens fornødenheder? Et hjem, som har den ideelle planløsning, men stadig giver jer mulighed for at sætte jeres eget præg?

Så kan I godt indstille eftersøgningen, for jeres nye hjem – med alle ovennævnte kvalifikationer, og flere til – venter lige her på Stensbækvej 2 i hyggelige Bindslev, en mindre by i det nordlige Vendsyssel: 17 minutter i bil fra Hirtshals, 23 minutter fra Hjørring, 30 minutter fra Frederikshavn, 30 minutter fra Skagen og 50 minutter fra Aalborg C. Her bliver I altså en del af et trygt og godt lokalsamfund, samtidig med at I bor i skøn og nem pendlerafstand fra flere skønne, større byer samt den fantastiske natur langs øst-, vest- og nordkysten.

På adressen venter jer en lys og velholdt villaejendom tilbage fra 1897, som løbende er blevet opdateret og vedligeholdt, bl.a. i form af en ombygning tilbage i 1970'erne. Foruden selve villaen på 149 gode boligkvadratmeter står der også opført et praktisk udhus på grunden á 33 kvadratmeter, som er helt ideelt at benytte til opbevaring eller værksted.

Som endnu en skøn kvalitet er huset omgivet af en dejlig stor havegrund på 1.163 kvadratmeter, hvilket giver rig mulighed for, at ungerne kan lege og spille bold, mens de voksne slapper af på den sydvendte terrasse. Der er masser af muligheden for at tilpasse haven jeres livsstil og behov – måske skal den være helt enkel, måske skal den opgraderes med køkkenhave, blomsterbede og naturlegeplads? Kun fantasien sætter grænser.

Indvendigt præsenterer huset en rigtig god indretning med tre reelle børneværelser i stueetagen og et hyggeligt forældresoveværelse på 1. salen, hvor der ligeledes forefindes en god stue/multirum samt et disponibelt rum, der eksempelvis kan benyttes som en hems. Derudover fremviser stueetagen en dejlig stor, lysfyldt og skøn opholdsstue med brændeovn og masser af plads til sofa- og spiseafdeling, et fint køkken med spisehjørne, separat wc og badeværelse med brus samt et vaskerum.

Villaen ligger attraktivt i Bindslev tæt på bl.a. skole, indkøb og et aktivt fritidsliv! 


Stensbækvej 2, Bindslev ligger i et område, hvor der vil kunne opnås flexbolig-status. Det betyder, at boligen både kan bruges som helårsbolig eller fritidsbolig (sommerhus), og der kun er 5 km til Tversted med en af Danmarks bedste badestrande.

Hvis du en dag ønsker flexboligstatus – eller en fremtidig ejer ønsker det – skal der blot søges ved en henvendelse til plan@hjoerring.dk

Stensbækvej 2, 9881 Bindslev
Pris:
570.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
149
Grund:
1163
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1897
Ejerudgift pr. md.
1.453 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter