fbpx
Plantegning Zoom

SÅ GODT SOM INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA I UDKANTEN AF STENHØJ

Del bolig

INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA I UDKANTEN AF STENHØJ

Inde midt i Vendsyssels marklandskab finder vi Stenhøjvej 472, hjemsted for en velholdt etplansvilla, som er lige til at rykke ind i. Selve boligen er ideel for singler, par og førstegangskøbere, der sætter pris på det tidløse og regulære, og som samtidig drømmer om en rolig og landlig placering i Frederikshavns opland.

Den røde murstensvilla er opført i 1965 og fremstår ganske nydelig med sin indkørsel mod garagen og de hvide rammer omkring vinduer og døre. Haven er nem at vedligeholde, og skulle der være et ønske om at etablere områdets bedste solterrasse, ja, så er det bestemt ikke en umulighed. Græsstykket mod syd ligger nemlig perfekt i forhold til udgang fra stuen og ejendommens to skure, så man i et snuptag kan hive havehynderne frem fra gemmerne og slænge sig i de dertil indrettede loungemøbler under sommersolen. Herligheden ligger helt uden indkig takket være den grønne hæk, der danner en beskyttende ramme, så der både kan leges og slappes af uden en eneste forstyrrelse.

Selve boligen byder på 96 veldisponerede kvadratmeter. Planløsningen fordeler sig med køkkenalrum, stue, bryggers, to værelser og et badeværelse, og et sammenhængende hjerterum med køkken, alrum og stue i ét er blot en væltet væg fra at blive til virkelighed.

Den lyse indretning med tidløse materialer overalt, giver mulighed for, at man kan flytte direkte ind, når nøglerne er overdraget. Især på de blanke gulve i stuen bliver det en fryd at begynde at indrette, hvor der passende kan arrangeres et par lænestole omkring brændeovnen som et komplet hyggehjørne. Selve køkkenet er udstyret med hvide moduler, alt i hårde hvidevarer og nydelige backsplashfliser, der matcher brændeovnens afskærmning i stuen, og badeværelset er udstyret med alt det, der er behov for inkl. separat brus, vaskefaciliteter, håndklædevarmer og veludnyttede kvadratmeter.

Stenhøjvej leder ikke overraskende gennem den lille, sammentømrede landsby Stenhøj, hvor huset her ligger som det allersidste før markerne. Bussen stopper ikke mange meter fra hoveddøren og fører rundt i landskabet gennem byer som Lendum, Gærum og Østervrå, der tilsammen rummer alt det, der er behov for i en travl hverdag. Samtidig kan Frederikshavn nås på et kvarters køretur, og går turen mod Aalborg, skal man blot sidde 40 minutter bag rattet.

Velkommen til.

Stenhøjvej 472, 9900 Frederikshavn
Pris:
285.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
96
Grund:
618
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
980 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter