fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GENNEMRENOVERET FAMILIEVILLA CENTRALT BELIGGENDE I GLOSTRUP!

Del bolig

Velkommen til Stationsvej 7 - en villa fra 1907, men gennemrenoveret i 2021 - superlativerne står i kø med denne total nyrenoverede villa, hvor børnefamilien får de bedste betingelser for en velfungerende hverdag med gåafstand til alle hverdagens fornødenheder. Den moderne indretning, de funktionelle valg og ikke mindst lækre detaljer går simpelthen op i en højere enhed. Her vil I elske at bo!

Ved ankomst bliver I modtaget af et fornemt syn, da villaen tårner med en pudset facade samt fine detaljer og en ung hæk, der flot indrammer hoveddøren. Ydermere er forhaven minimalistisk anlagt med fliser, der fortsætter hele vejen i den store indkørsel med god plads til flere biler.

Det forrygende førstehåndsindtryk fortsætter i den sydvendte have, hvor solens bane kan følges over hele dagen fra én af de mange gode solspots, idet den store træterrasse også spreder sig til husets vestside. Den dejlige have er omsluttet af et flot stakit, så sommeren kan derfor nydes i helt private rammer, hvor der stort set ingen vind eller støj er på trods af den centrale beliggenhed - så kan det egentlig blive bedre? Ja, det skulle da lige være synet af børnenes leg på den grønne plæne, mens grillen varmer op til et herligt måltid.

Indendørs får I en god planløsning i to etagemeter, der elegant giver plads til den store børnefamilie. I forbindelse med gennemrenoveringen er der installeret gulvvarme i hele stueplan samt begge badeværelser.

Uanset hvor blikket falder i boligen, bliver I mødt af gennemtænkte og kvalitetsbevidste valg, da hele hjemmet bindes sammen af gennemgående gulve, stilfulde klinker på begge badeværelser samt et tidløst køkken. Endnu en force er det store lysindfald, der fortsætter rum for rum.

Hele familien vil naturligt samles i det kæmpe opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse. Her kan samtalerne nemlig ubesværet flyde mellem de hyggelige zoner og under madlavningen ved den mørke bordplade, der flot akkompagneres af hvide, grebsfrie facader. Tilmed har køkkenet alt i hårde hvidevarer, og som en ekstra bonus kan I nyde et koldt glas vin fra den integrerede vinkøler, mens gryderne simrer.

Yderligere kan ude og inde smelte sammen på de varme sommerdage ved at slå terrassedøren op på vid gab til haven. Stueplan byder ydermere på et stort værelse samt et generøst badeværelse med bruseniche.

På førstesalen er der en indretningsvenlig repos, tre lyse og rummelige værelser samt et luksuriøst badeværelse med badekar.

Beliggenheden er som sagt dejlig central og ideel for børnefamilien, da flere gode skoler, daginstitutioner, idrætsforeninger samt indkøb kan nås til fods. Ydermere kan pendleren på blot 20 min. ankomme til Hovedbanegården med S-toget fra Glostrup St., hvor der ligeledes afgår flere busser, og for bilisten er der heller ikke langt til motorvejsnettet. Shopping kan foretages i Glostrup Centeret, og grønne frirum som Vestvolden og Brøndbyskoven kan nås på en kort cykeltur.

Denne imponerende og indflytningsklare villa skal ses!


Stationsparken 7, 2600 Glostrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
172
Grund:
394
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter