fbpx
Plantegning Zoom

ENDERÆKKEHUS MED SYDVENDT HAVE - OPLAGT TIL SINGLEN ELLER PARRET

Del bolig


Vejen hjem er banet af toget, for jeres nye adresse placerer sig under 350 meter fra Skalborg Station i Aalborgs sydlige bydel. I kommer altså til at bo med nem adgang til storbylivet i det inderste centrum, og i det daglige bor I centralt hjemme i Skalborg, hvilket giver jer gåafstand til blandt andet de mange gode indkøbsmuligheder. Vil I have stillet shoppelysten, har I heller ikke langt til Aalborg Storcenter, og trænger I til frisk luft, kan I gå til grønne områder, så I kommer ikke til at mangle noget.På den centrale adresse kan I overtage et dejligt enderækkehus på 92 velindrettede kvadratmeter tilsat en sydvendt have til sommerdagene, og samlet set udgør det en oplagt boligpakke for såvel singlen som parret, unge som gamle. Stationsmestervej 49A kan blive en skøn base for både de modne købere og for seniorerne, der fraflytter et større hus og således leder efter færre kvadratmeter med mindre vedligeholdelse. Man skal være 45 år for at købe i denne forening.


Bebyggelsen, som er bestående af klassiske rødstenshuse, blev opført i 2001, og jeres hus ligger som sagt perfekt placeret som det sidste hus i rækken, så I bor ugeneret med naboer til kun den ene side. I forbindelse med indgangspartiet får I desuden et praktisk udhus og et oplagt spot til en lille, hyggelig morgenterrasse.


Indendøre møder I en pæn og velholdt bolig med en smagfuld indretning, der løber som en rød tråd gennem hele huset. Turen starter i en rummelig entré, som blandt andet giver adgang til et bryggers med vaskefaciliteter og opbevaring. Dertil kommer et fint soveværelse med indbygget garderobeskab samt et lyst badeværelse med bruseniche. De resterende kvadratmeter er dedikeret til ét stort opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse. Der er åbnet op mellem stuen og et tidligere værelse, så I får rigelig plads til at samles, men I kan også nemt genetablere værelset, hvis der er behov for et ekstra.


Sidste stop på en dejlig rundtur bliver haven. Fra stuen kan I træde direkte ud på den sydvendte fliseterrasse, som står klar til sommerdagene. Haven er i en overskuelig størrelse, og den er belagt med fliser, så den er nem at holde, og der er således god tid til at slappe af og nyde de mange soltimer.


Velkommen hjem!

Stationsmestervej 49A, 9200 Aalborg SV
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
92
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2001
Købspris
895.000 kr.
Boligydelse pr. md.
3.134 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter