fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Ideel enderækkehus med bemærkelsesværdige kvaliteter

Del bolig

I bydes velkommen til et både hyggelig og levende rækkehus, som kan skabe grobund for et godt familieliv med fantastiske fællesområder og dejlige værelser.

Hjerterummet må siges at være den imponerende stue, der om dagen er ekstra levende med dens udgang til terrassen og de henrivende gulv-til-loft vinduer. De har nemlig, med moderne finesse, fjernet alle karme, hvilket bringer forbindelsen til haven op på et højt niveau - det skaber en frydefuld stemning, som også komplementeres af de lyse trægulve.

Stueetagen har også et WC, som er meget mere end hvad man normalt forbinder med dét ord. Her er virkelig rummeligt og elegant anrettet. De sydhavs-farvede fliser står særligt godt til det mørke skab under vasken og de hvide vægge.

Vender I blikket mod køkkenet, vil I glæde jer over de praktiske kvaliteter, såsom gode opbevaringsløsninger, og stemningsfulde præg såsom lyse elementer samt store vinduer.

Velkommen oppe på førstesalen, hvor der venter tre store værelser, hvoraf det ene har en hems. Med tre rum kan fantasien få frit spil, i hvert fald hvis I ikke er en stor børnefamilie. Skal der være en ekstra stue, et spillerum, et kontor eller et atelier? Der er mange muligheder.

Uanset hvad I vælger, er det belejligt, at der ved siden af værelserne er placeret et badeværelse fra 2018, som har separat bruseniche og et stort vægspejl.

Jeres bolig fremstår velholdt med kridhvide vægge og lækre trægulve. Dertil de nævnte, bemærkelsesværdige kvaliteter - eks. en stueetage med en absolut henrivende stue og en førstesal med mange gode værelser rige på mulighed.

Lokalområdet byder på kort til grønne områder, et væld af butikker samt kort til Skalborg Bus- og Togstation. Dermed har I både god grund til at blive i eget kvarter, men også kort til Aalborg centrum - blot 15 minutter med offentlig transport eller bil.


Stationsmestervej 39F, 9200 Aalborg SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
124
Grund:
163
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter