fbpx
Plantegning Zoom

LYS FRITIDSPERLE PÅ NATURSKØN GRUND MED UDSIGT TIL EBELTOFT VIG

Del bolig

I fredelige, naturskønne omgivelser ligger et nyere opført sommerhus fra 2003. Fra den store, ugenerede grund kan I nyde udsigt til grøn natur og Ebeltoft Vig, mens der her både er plads til leg og aktivitet. På adressen er I beliggende nær alle feriens fornødenheder.

Det velholdte sommerhus er fint iklædt en sort og hvid træfacade, hvilket er med til at indfri den helt rigtige feriestemning på grunden. Her udfolder sig en stor, grøn plæne, som kan rumme fodboldmål, trampolin og Kongespil. I mellemtiden kan den store omkransende terrasse agere samlingssted for store og små, når sommermaden skal indtages. Her finder I et utal af afslapningsspots, der giver jer mulighed for at nyde solens stråler, læ eller skygge dagen lang.

Det fine anneks er et perfekt univers for overnattende gæster, da der her er badeværelse, et værelse, en hems og et grovkøkken. Udendørs er også et skur til familiens opbevaring.

Indendørs udfolder sig 98 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I se frem til en lys atmosfære og et fint loft-til-kip. Fritidshuset præsenterer sig med en fin entré, der efterlader god plads til familiens overtøj og fodtøj. I husets hjerte kan familien både gå sammen om madlavningen og sofahyggen. Her strømmer solens stråler ubesværet ind gennem de mange vinduer. I køkkenet møder I tidløse, velholdte materialer og alle hårde hvidevarer.

Stuen udformer sig som en yndig vindueskarnap, og her kan I læne jer tilbage og nyde de naturskønne omgivelser samt et fint kig til himlen. Om vinteren kan I forskanse jer fra kulden ved at tænde op i brændeovnen, mens terrassedøren i de varmere tider giver jer anledning til at inddrage det solrige udeområde som en del af rummet.

De resterende kvadratmeter finder I på fire gode værelser og et depotrum, mens I på badeværelset kan nyde et smagfuldt armatur og plads til vaskefaciliteter.

Hopper I på cyklen, kan I nå en dejlig badestrand på under ti min. Et stenkast fra stranden ligger Natomolen - et historisk vartegn, som nu er åbent for alle. 2,2 km. fra fritidsperlen kan indkøbene nemt klares, og ønsker I et større udvalg, kan I køre ind til Ebeltofts hjerte på ti min. I den hyggelige midtby venter indkøbsmuligheder og gode madoplevelser, mens lystbådehavnen et stenkast herfra indbyder til gode gåture i den friske luft - og hvem ved, måske en gammeldags isvaffel til at påbegynde ferien. Fra adressen kan I ydermere køre til Århus på bare 40 min.
Stærevej 17, 8400 Ebeltoft
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
98
Grund:
1385
Værelser:
6
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2003
Ejerudgift pr. md.
2.494 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter