fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Charmerende og unik bolig - moderniseret med respekt og nænsomhed!

Del bolig

Lad blot roen sænke sig i dit sind, for her i dit nye hjem er der plads til ro, hvile og restitution. Omgivet af et skønt landsbymiljø, tæt ved åbne vidder og ikke mindst utroligt tæt på en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Lad os starte med begyndelsen, lad os starte med beboelsen.

Husets 186 kvadratmeter er indrettet i 2 plan. Uanset hvor i hjemmet du er, så fornemmer du det store moderniseringsarbejde som er udført med nænsom hånd, og ikke mindst med respekt for husets arkitektur, æstetik og sjæl. Der er 2 indgange til hjemmet, og begge leder direkte mod husets hjerte, det store samtalekøkken i lyse elementer og med den rigtige landkøkken-sjæl. Her er der plads til store kulinariske udfoldelser, samt plads til at spise, samtaler, brætspil eller blot at nyde et glas vin. Husets store stue er indrettet med et betagende loft-til-kip og de cirka 6 meter fra gulv til kip gør rummet til en ubeskrivelig oplevelse. I stueplan finder vi endvidere et nydeligt flisebadeværelse samt 2 værelser, en fordelingsgang med trappe til førstesalen og et praktisk bryggers.

På førstesalen finder du en skøn forening af praktik og æstetik. Den store fordelingsgang løber ud i et godt hjørne, hvor man med fordel kan have kontor eller læsehjørne, og i hele gangens længde er der praktisk skabsopbevaring. Du finder desuden et godt gæstetoilet og et godt soveværelse på førstesalen. Der er udgang til en skøn terrasse, hvorfra livet, haven og vejret kan nydes.

Grunden er velanlagt med flotte bede og randbeplantning, dog anlagt med et øje for at al ens fritid ikke skal bruges på havearbejde. Der er en skøn fliseterrasse, hvor der p.t. er anlagt et fiskebassin. Dette kan dog inddrages til eksempelvis et vildmarksbad eller blot et virkelig privilegeret badebassin til de varme sommerdage.

Boligen ligger tæt på bl.a BonBon-Land, Skovtårnet, Faxe Kalkbrud, Feddet mod nord, Præstø Fjord - hvor der er mulighed for kajak, paddelboard eller andre maritime aktiviteter - og så ligger den hyggelige havneby Præstø også tæt på. Desuden kan turen sættes mod syd, hvor du finder Vordingborg med bl.a. Gåsetårnet og den gamle Slotsruin og Danmarks Borgcenter.

Boligen kan købes som flexbolig, og dermed anvendes som en skøn oase på Sydsjælland med kort afstand til mangt en herlig fritids- og ferieaktivitet.

Kom ud og oplev denne skønne, charmerende landejendom. Du vil ikke blive skuffet!

St Røttingevej 10, 4733 Tappernøje
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
186
Grund:
1434
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1856
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter